Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már hogy "ismétli magát a történelem"? Elegem van!
Most nagyon kivagyok akadva..a szerelmi életem egy katasztrófa.
1. A plátói szerelmem mikor elfelejteném újra keres..de persze a nagy semmiből a nagy semmiért. Sikeresen felkavart.
2. Már megint megszívatott az élet egy olyan nevű sráccal, amellyel csak rossz tapasztalataim voltak.
3. A komolyabb exeim ugyanazok a sémák..amíg velem vannak nem becsülnek meg, mikor már szakítunk, akkor meg jönnének vissza nyüszítve, hogy de ők szerelmesek belém, hülyék voltak stbstb.
Csak engem büntet az ég ezekkel vagy ti is érzitek néha azt, hogy ezt a filmet már láttátok?
Nyugi, nem csak a tied az.
Én szerelmes lettem egy nálam fiatalabb, másba szerelmes és mással járó csajba aki szinte semmibe vesz.
igen, éreztem :D
szerintem ezzel más is volt/van így.
Szerintem ha folyton ilyennel büntet az élet, akkor nem csak az életet kell hibáztatni, hanem magadat is, hiszen te esel bele mindig ugyanabba a gödörbe.
Ez olyna mintha mennél egy széles úton, ahol rengeteg sáv van, de te mindig azt választod ki előre, amelyikben látod hogy van egy gödör. Belehajtasz, kicsit megsérülsz, és hajtasz tovább a következő gödör felé. Próbáld meg egyszer a jó utat választani, vagy körültekintőbben körbenézni.
Sok sikert a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!