Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha egy fiú csókolózik a barátnőjével, de közben nyitva van a szeme és engem néz?

Figyelt kérdés

2013. szept. 4. 07:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ütném péklapáttal az ilyen fiukát
2013. szept. 4. 08:50
 12/19 A kérdező kommentje:
A barátnője helyében én is, de én miért? Nem csinált nekem semmit sem,csak nézett..
2013. szept. 4. 08:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Attol függ, hol történt? Ha szexpartin, akkor téged szeretne következöleg megdugni. Ha nem, akkor csak annyit, hogy elég bunko pár, hogy nyilvánosan nyalják egymást.(Semmire sem jo.)
2013. szept. 4. 10:01
 14/19 A kérdező kommentje:
Suliban volt.
2013. szept. 4. 10:05
 15/19 anonim ***** válasza:

El kell, hogy keserítselek, valószínűleg csak véletlen nézett, lehet, hogy ő szeret nyitott szemmel is csókolózni aztán épp te kerültél a látóterébe. Ne ilyen hülyeségekkel akard növelni az egodat, hogy más pasija biztos téged akar...

Vagy olyan pajkosan és kihívóan nézett rád? Mert akkor lehet, hogy akar valamit, amúgy nem hiszem.

2013. szept. 4. 10:38
 16/19 anonim ***** válasza:

A hímnek mindig nyitva kell tartania a szemét, figyelni kell, mert a háremre mindig vadászik agy másik kani.

Vagy egyszerűen látni szerette volna, hogy hányan nézik, hánynak dicsekedhet a hódításával.

2013. szept. 4. 10:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent.Te mire gondoltál hogy esetleg bejössz neki.? Igen???
2013. szept. 5. 14:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Talán, mert mindennap bámul rám.
2013. szept. 6. 18:06
 19/19 anonim ***** válasza:
ahahah siroook mennyi barom van itt XDDD imadom ezt az oldalt!!!
2013. szept. 7. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!