Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy telt a mai napod?

Figyelt kérdés
Jó vagy rossz napod volt-e ma? :)
2013. szept. 3. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az igen. Mi van cult, te valami éjjeli szolgálatot vállaltál itt?:D
2013. szept. 3. 22:10
 12/17 anonim ***** válasza:
voltam suliba.. fáradt vagyok szóval nem volt egy kellemes nap :S
2013. szept. 3. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem végig itt voltam :D
2013. szept. 3. 22:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Reggel fél 7-kor keltem (miután hajnal 1-kor értem haza részegen) összekészültem, felöltöztem csinosba, elvonatoztam Pestre az egyetemre, kezet fogtam a dékánnal, kicsit beszélgettem a többi gólyával, elmentem átvenni az albérletem kulcsait, kajáltam a mekiben, majd hazajöttem, azóta itt punnyadok :D
2013. szept. 3. 22:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Reggel héttől fél egyig dolgoztam, hazajöttem, elmentem kondizni, kivertem a farkam, hazajöttem, ebédeltem, találkoztam a barátnőmmel, és most itt vagyok.
2013. szept. 3. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Felkeltem 3-kor, elbuszoztam a munkahelyemre, lenyomtam a 8 órát, hazabuszoztam, kajáltam, megnéztem a Breaking Bad 5. évadjának 12. epizódját (amit most vasárnap vetítettek az USA-ban), elmosogattam, szedtem egy fél vödör szilvát, kicsit lementem motort szerelni, feljöttem, lezuhanyoztam és megint alvásidő van.

Egyetlen jó dolog volt a mai napban - hogy a munkahelyemen megint összefutottam a csinos élénkvörösre festett hajú leányzóval, igaz megint nem volt időnk 2 percnél többet beszélgetni.

27F

2013. szept. 3. 22:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Átlagos... vagyis szar, mert minden napom szar, és ez az átlag :(( A SZAR!! :((( 2/10 Dögunalom :(((
2013. szept. 4. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!