Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim ma szex közben elkezdte szorítani a nyakamat?
mire véljem?
eléggé meglepődtem
Vad szex! Vannak lányok, akiknél ez fokozza az élvezetet.
Ha ez téged nem indít be, felnőttek módjára beszéld meg vele, ne itt írogasd ki. Hány évesek vagytok?
A helyedben ezt OTT és TÖLE kérdezetm volna meg, hogy mi oka volt erre.
De azért eléggé meggondolnám, hogy kockáztatom-e, hogy legközelebb esetleg megfojt egész véletlen...
Én nem értem, hogy ha egy pár nem tud megbeszélni ilyen és ehhez hasonló dolgokat, akkor hogy jut el a szexig...na mindegy, ez az én egyéni problémám.
Valószínűleg azért csinálta, mert élvezte a szexet és elragadta a hév, és izgatta őt ott ez a dolog, vagy olvasta hogy sok nőt ez tud nagyon beindítani, és a kedvedben akart járni.
De ha őszinte volt akkor a reakciód akkor tudni fogja, hogy legközelebb csinálja-e újra.
Próbáld meg azt, hogy többet beszélgetsz vele, beszééjetek meg minden egymással. :)
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!