Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket gondoljátok intimebbnek: alvás vagy szex?
Figyelt kérdés
Én az alvást..hisz akkor nem vagy magadnál, bárki tehet veled bármit..a szex meg csak szex.2013. szept. 2. 12:30
2/15 A kérdező kommentje:
Véleményekre vagyok kíváncsi :) Hogy ki hogy gondolkodik.
2013. szept. 2. 12:32
3/15 anonim válasza:
Nem azért, de a kómát ne azonosítsd az alvással... Ha egy átlag emberrel valamit kezdenek csinálni álmában az nagy eséllyel felébred... szóval a bármit tehet veled erős túlzás. Aludni meg együtt aludhatsz egy baráttal is de szexelni nem biztos hogy szexelsz vele... szóval szex!
4/15 anonim válasza:
Néha anyámmal és nagyanyámmal is együtt alszom, vagy barátnőimmel, ha a szükség így kívánja. (nincs több ágy valahol)Ez remélem nem azt jelenti, hogy intim kapcsolatban vagyok velük....:D
Nekem a szex intim, legalábbis számomra az. Sosem volt egyéjszakásom és nem is akarom, hogy legyen. Szerintem a szex is megtartható intim egyesülésnek azzal, akit szeretsz, HA... nem teszed tönkre az egésznek az érzését, fogalmát magadban azzal, hogy érzelem nélkül, fűvel-fával kefélgetsz. Még egy dolog, nálam egyértelmű, hogy akivel szex van, azzal utána együtt is alszom.
23l
5/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a gondolat, hogy valaki annyira bízik bennem, hogy mellettem van akkor, amikor a legsebezhetőbb, tehát alvás közben. Szerintem az intimebb, nagyobb szintű kötődés kell hozzá, mint szexelni.
6/15 A kérdező kommentje:
Nem is kómaként gondoltam..de ha álmodsz, akkor nem biztos, hogy felébredsz egy kis mocorgásra, miközben pl elcseni a cuccaidat vagy hasonlók.
2013. szept. 2. 12:39
7/15 anonim válasza:
lehet hogy furán hangzik, de nekem a legintimebb dolog az együtt tusolás :)
8/15 anonim válasza:
szex intimebb dolog.soha nem aludnék olyannal, akitől félni kell, h bármit ellop vagy olyat tesz, aminek nem örülnék, nemhogy szexelnék vele...
9/15 anonim válasza:
Szerintem is az együttalvás intimebb. Sőt nekem még annak is vannak fokozatai, hogy hol és miben alszok együtt valakivel. Sátor meg ilyenek az nem nagyon számít, viszont hogy a saját ágyamba alhasson valaki azt már ki kell érdemelni. Ha csak barátként tekintek rá akkor ruhában alszom, ha barátság extrákkal akkor ruhában vagy ruha nélkül, a legfelső szint pedig ha pizsiben alszom valakivel akkor őt már hozzám tartozónak tekintem. Na ezeket most nemtom miért írtam le, de bennem is még csak most tudatosodott :D
10/15 anonim válasza:
Én az alvást intimebbnek gondolom. Szexhez nem kell feltétlen szeretned az illetőt,de én pl. úgy osztom meg az ágyam,h jó éjt csók és ölelve/karolva/kézenfogva elalvás... :) Persze a barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!