Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek ez jó? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek ez jó? Nem túl sok? (lent)

Figyelt kérdés

Magasságom 163cm, súlyom 75kg. Csak kíváncsi lennék a véleményetekre. Dagadt nem vagyok, csak tényleg nehéz a csontozatom. A felesleg rajtam max 12kg lehet.

Véleményeket előre is köszönöm szépen :D

További kellemes napot :D

2009. nov. 1. 22:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát ez így relatív :D mert 163 hoz kb 50 55 kiló illene de 75 es rossz de így nem lehet megállapítani egyén függő 20/f
2009. nov. 1. 23:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Most mit vársz? Mit mondjunk? Attól még lehetsz ocsmány, vagy szép, ha csak 12 kg van rajtad.
2009. nov. 1. 23:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Hú bakker és én 5kiló felesleg miatt érzem magam szarul!???...Ez sok, mondjuk ettől még nézhetsz ki jól, és vonzó is lehetsz.
2009. nov. 1. 23:03
 4/13 anonim ***** válasza:
elég volt már az ilyen kérdésekből! ILYEN ADATOK ALAPJÁN NEM LEHET MEGMONDANI HOGY JÓ CSAJ VAGY-E! ha akarsz valami véleményt akkor rakj fel képet.
2009. nov. 1. 23:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb ha behelyettsíted az értékeket egy testtömegindex tábáláztba..és meg fogod tudni, hogy bizony ha nem is kövér de duci vagy. De ez nem tudom, hogy jelenthet e hátrányt, mert lehetsz attól még aranyos és arányos is :)
2009. nov. 1. 23:21
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
ezmár kicsit több annál h rálehesenn fogni h nehéz csontozatú vagy....163 az nem vmi magas, ehhez meg a 75 kiló...háááát...60ra még rámondják h nehéz csontozat, jah.....nade 75....:D
2009. nov. 1. 23:28
 7/13 anonim válasza:

És kék a szemed hozzá? meg raccsolsz is? Mert úgy már elég gáz!

Lehet, hogy valakinek pont így kellesz. De az is lehet, hogy nem tetszik a pasasnak ez a szépséghiba, de ellensúlyozni tudod a profi szopással. Vagy az önbizalommal.

2009. nov. 2. 00:05
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Hát én 175cm vagyok és 70kg....szted ?:) sztem ez arányosabb mint a te esetedben....én a hejedben sürgösen diétázni kezdenék,és kondiba járni....minimum egy 60-65kgra lekéne fogynod....

18/L

2009. nov. 2. 00:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Kép alapján jobban meg lehetne mondani... de szerintem jó :)
2009. nov. 2. 09:09
 10/13 anonim ***** válasza:
én inkább a kettővel előttem szólóra lennék kiváncsi. az nagyon jól hangzik!
2009. nov. 2. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!