Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/23 anonim válasza:
középső két csaj iszonyat csúnya,amúgy myvipen fent vannak ezek a csajok,hát egyiksem úgy néz ki,mint itt a képen:D
12/23 anonim válasza:
nekem csak a két szélső lányka jön be :D 20/f
14/23 A kérdező kommentje:
Nem hirdetés miatt raktam fel.Csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
Amúgy sztem csak arra lennének jók,h megb*szd.Nyomorék divatp*csák:D
2009. nov. 1. 23:02
15/23 anonim válasza:
Aha mer biztos nem ti tettétek fel mi?
Jajj. ne hazudgálj.
Aztán a de jól megdugnálak hsz-ekre élvezkedtek,meg dicsekedtek a suliba.
16/23 A kérdező kommentje:
bazz én nem ilyen vagyok.:A
2009. nov. 1. 23:06
17/23 anonim válasza:
Hja.
Gondolom.Csak kb ugyan ilyen 10 x éves mű pi**a.
18/23 anonim válasza:
Utálom az ilyen erőltetetten mű, beképzeld p...kat. Azt hiszik,hogy egy igazi nő attól lesz jó, hogy kidobják a mellüket, simizik magukat, csücsörítik a szájukat és simogatják magukat. Egy értelmes férfi, aki nem csak egy bizonyos testrészével gondolkodik az messziről elkerüli az ilyeneket. A mai fiatal lányokban egyszerűen nincs már egyéniség, mindennél fontosabb nekik a külsejük, meg, hogy menők legyenek.Mutogatják a meztelen,félmeztelen képeiket közösségi oldalon, semmi titokzatosság nincs meg bennük, amitől még vonzóbb lehet egy nő. Szerintem az nem erény,hogy egy férfinek csak arra kellenének.
19/23 A kérdező kommentje:
Fogadhatnánk ,hogy én NORMÁLIS vagyok,de nem állok le veled vitatkozni;)
2009. nov. 1. 23:11
20/23 anonim válasza:
6 kiló vakolat,dögös ruha,mell kidobás,jó test böszme sötét szemek és fejek, magyarán férfi szemmel nézve egy alkalomra kellene az összes aztán szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!