Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány felszínes?
Még mielőtt rám támadnátok: ez egy kérdés, nem kijelentés. És igen, én magam egy felszínes hím vagyok.
Azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan szép lány, akit nem zavar, ha a fiú csak átlagos kinézetű, de a személyisége némileg kárpótol, tehát vicces és okos.
#8 Nem irónia volt, sajnos tényleg ez a valóság.
#10 Soha senki nem bizonyította igaz érvekkel és bizonyíthatóan valós példákkal.
Esetleg egy vak lányt keress. Ők nem annyira felszínesek szerintem.
Én speciel még nem találkoztam olyan lánnyal akinek nem a külsőség volt a legelső és legeslegfontosabb.
Nagyon sokan mesélték neked a saját, vagy az ismerősük esetét, amikor a csúnya pasinak gyönyörű barátnője volt. De oké, nem ismered őket, nem hiszed el, rendben. Viszont ez a jelenség megfigyelhető a híres emberek körében is, ahol aztán tényleg nem lehet a pénzre fogni, hisz csilliárdokat keres mindkét fél. Néhány példa: Marilyn Monroe & Arthur Miller, Beyonce & Jay-Z, Kate Moss & Pete Doherty
Rájuk igazán nem mondhatod, hogy nem bizonyított a kapcsolatuk.
Bár gondolom ezt is mindjárt vhogy meg fogod cáfolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!