Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó abban nektek pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó abban nektek pasik, hogy gúnyos megjegyzést tesztek az utcán egy nem tökéletes alkatú nőre?

Figyelt kérdés
Sosem voltam kifejezetten vékony, mindig is az átlag kategóriába tartoztam. Azonban mióta terhes vagyok feljött azért pár plusz kiló, és hát a hasam is úgy fest már mintha lenyeltem volna egy óriási görögdinnyét. Valamelyik nap egy ellenszenves fiatalember gúnyos megjegyzést tett az alkatomra miközben gyanútlanul sétáltam az utcán. Kérdem én??? Miért??? Miért kell már a kismamákat is bántani? Szívesen megkérdeztem volna, hogy vajon az ő anyja, egy cseppet sem hízott a terhesség alatt? És mi lesz majd ha neki lesz egyszer majd a felesége terhes? el fogja hagyni, ha elkezd növekedni a pocak? Az a baj, hogy nem tudtam mondani semmit, köpni-nyelni nem tudtam hirtelen... Sosem értettem azokat akik egy duci lánynak ismeretlenül beszólnak az utcán, hogy "Te kövér disznó, hihihi", de nem gondoltam volna, hogy ezeket a kismamák is megkapják...:(
2013. szept. 3. 14:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
9-es, és ha az a "feltűnően kövér" flrfi betegséggel küzd? :) :)
2013. szept. 3. 14:36
 12/19 anonim ***** válasza:
11-es, nagyon kevés túlsúlyos ember hízott el betegség miatt. Annak pedig hogy pont egy betegség miatt kövér embernek valaki beszóljon, elég kevés az esélye.
2013. szept. 3. 14:39
 13/19 anonim ***** válasza:
10%

lehet nem tudta h terhes vagy

mas dolog h ha nem akarsz kover lenni akkor minek csinaltattad fel magad?

ha meg megis akkor vallald be h csunya es kover lettel

2013. szept. 3. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ezzel! Nem tudod úgy sem megemelni az IQ szintjüket.
2013. szept. 3. 14:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem egy kismama gyönyőrű, és nem csúnya és kövér. És nem felcsináltattam magam, hanem tudatosan gyereket terveztünk a férjemmel...Elég elkeserítő, hogy vannak így gondolkodó emberek...
2013. szept. 3. 14:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
FAKE a kérdés, vagy közeledik a világvége...
2013. szept. 3. 15:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem FAKE sajnos, de ha megnézed pl a 13-as válaszoló válaszát, láthatod, hogy tényleg vannak ilyen gondolkodású emberek...szomorú, de igaz...
2013. szept. 3. 15:04
 18/19 anonim ***** válasza:
13as, én szégyellem magam helyetted...
2013. szept. 3. 15:56
 19/19 anonim válasza:
Én meg egy sovány fiú vagyok, képzelheted hány idióta ember szokott beszólogatni. Hidd el én tudom milyen szarul esik ez, de ha nem verhetem meg őket, akkor mással úgysem tudom kussra bírni őket. Úgyhogy én kigyúrom magam és széterem, ha valamelyik majd beszólogat nekem, már várom azt a napot.
2013. szept. 3. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!