Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Harminc évesen, ne nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harminc évesen, ne nagyon keresgéljem én a tökéletes férfit és ne akarjak több tapsztalatot?

Figyelt kérdés
Csak 2 férfival volt dolgom . Az elsőbe beleszerettem , és kétségbeesésemben volt ,hogy gyerekkel akartam megfogni (ami egyáltalán nem helyeslek amúgy, csak az ember agyát elönti a dili aztán ilyeket gondol). Aztán ki sem hevertem mikor megjelen egy rámenős férfi és én találkozgattam vele ,mert kellett hogy valaki összekaparjon . Hogy visszaadja az önértékelésem . Csak nagyon nem jól áltam a dologhoz ,de erre több okom is volt és ez részben ennek a férfinak is a hibája . Na mindegy , itt is elkapott egy időre ,hogy ha netán becsúszna egy baba , akkor biztosan együtt lennénk ,de nincs szerelem köztünk és erőletett lenne az egész ,vagy én lennék boldogtalan és egy gyerek után már minden még nehezebb . Nem tudom,hogy meg tudnánk-e szeretni egymást . Félek elkötelezni magam . De nem is vagyok olyan fiatal ,hogy játszam az agyam . Lehet majd jól magamra maradok ,magányosan és többet nem ismerek meg olyan férfit aki hasonlóan érzelmes és sok szeretetet tudna adni ,csak cserébe ezt is kívánja , feltétel nélküli szeretetet és elfogadást . Ez meg engem megijeszt . Túl komoly .

2013. aug. 18. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyik rokonom 42 évesen jött össze a mostani párjával és egyidősek.Szerintem 30 évesen még elég korai kétségbeesned,mert fiatal vagy.Szerintem 30-35 évesen van az ember a csúcson.Szóval fel a fejjel!Te is találsz majd párt,ebben biztos vagyok.
2013. aug. 18. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez tényleg szomorú :(
2013. aug. 18. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez ha jól sejtem egy többszörös kapuzárási pánik lesz.

Nyugi. Minden fazéknak van teteje. (-:

Azzal élj, akivel boldog vagy, annak szülj gyereket akivel boldog vagy. A házaséleted ne egy rémálom legyen, és ez csak rajtad múlik, illetve a partnereden.

Ne ess pánikba, az soha nem oldott meg semmit.

A korodon változtatni nem tudsz, csak is a hozzáállásodon a korodhoz (ami nem vészes), és nincs okod pánikra.

Tapasztalatot nem ezer férfival tudod megszerezni, hanem akár eggyel is. Verd ki a fejedből azt a téveszmét, hogy ezer pasi kell ahhoz, hogy kiéld magadat. Ez egy nagyon primitív bugyuta propaganda ( reneszánszát éli sajnos), amivel nagyon sok mindent ellehet adni, ne dőlj be neki.

A felelősség mindenkit megijeszt ( a túlzott meg pláne), akit nem az buta, vagy nem fogta fel az adott szituáció fontosságát.

Ha ilyeneken agyalsz, akkor csak generálod magadban a problémákat, amivel nagyon ráfázhatsz, és ebből lehetnek a lelki gondok.

Próbáld megemészteni, és elfogadni a helyzetedet, és legyél élet vidám. Élet vidám az aki megbékél a helyzetével, és a gondjai helyett a lehetőségeket látja, az életet (ezoterikusnak tűnik, de hidd el a sok sok óra pszichoterápia is erről szólna). A pasik imádják az életvidám nőket, bomlanak utánuk, és így lesz esélyed megtalálni azt az egyént is, akivel leélheted az életed.

A mostani "vigasz pasidat" pedig ne kínozd tovább, és enged az útjára, mivel nem szép dolog az ilyen.... te már ép vagy, de ne tedd tönkre őt sem magad miatt.

/egy vigasz pasi szerepet átélt pasi/

2013. aug. 18. 21:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem akartam bántani a "vigasz pasit" mégis megtettem ,de ő sem maradt adós . Ez az ami bánt ,hogy bántottam és ő visszabántott . De ez már így van . Igazából hosszasan ecseteltem ,hogy miért nem tudok már vele lenni és miért nem is megy/menne a mi kapcsolatunk . Csak félek ,hogy ha jelentekiz elgyengülök . Nem tudom mit mondjak , nem érzem magam öregnek ,a tény az tény nem vagyok már fiatal ez már olyan középkor kezdet . Nem is vágyok annyira gyerekre , néha inkább az család ,közösség és összetartozás az ami úgy hat rám ,hogy ezt én is szeretném és ennek egy gyerek is a része . Meg mikor az ember körül mindenkinek van saját családja ,az néha olyan lelombozó tud lenni ,hogy nekem meg nincs . Szóval úgy szoktam most már érezni ,hogy történnyen már valami aztán oldódjon meg az életem és ne kelljen többet ezen görcsölni . Meg attól is félek egy picit ,hogy ha nem tudok értékelni egy rendes érző férfit akkor majd jól megkapom a sorstól a magamét és valami bunkó lesz aki mellett kikötök . De nem lehet érzéseket generálni . Igazából meg is mondtam , ennek a férfinak ,hogy nem tudok adni és nem tudok kapcsolatba belemenni , szóval nem hülyítettem .
2013. aug. 18. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:

30 felett nem árt tudni hogy már nem fognak omlani utánad a filmsztárfejű sármgépek túl nagy számmal

de ami meglepett hogy azt hitted felnőtt létedre hogy egy baba miatt fog veled maradni valaki :D simán otthagy ha vkinek nem kellesz, baba ide vagy oda

2013. aug. 19. 01:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ,hogy minden férfi olyan , hogy elhagyjon . Sokan élnek oyannal akit nem szerelemmel szeretnek . Na mindegy lényegtelen , nem akarok senkit sem megfogni egy gyerekkel , kell az a fenének . Csak vannak pillanataim amikor meg ahogy már valaki mondta kapuzárásik pánik kap el és akkor eszembe jut ilyen . Attól még nem csinálom meg .
2013. aug. 19. 10:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem volt egy megvilágosodásom tegnap . Nem is annyira számítanak a körülmények a problémák amit valaki hozna az életembe ,csak szeressen , legyen belém szerelmes , legyek neki az egyetlen fontos nő . Én nem szeretek nagy kijelentéseket tenni ,de azt hiszem ez kell nekem ,hogy valaki szrelmes legyen belém . Úgy érzem én ezt megérdemlem . Hogy lesz-e ilyen nem tudom ,de ezt szeretném . Nem kell hogy egy Adonisz legyen , csak adja meg nekem érzelmileg amire vágyom .
2013. aug. 19. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyszerű! (-:

Adoniszokat meg ne is keressél, az a te adoniszod aki a szerelmével megtisztel, és fordítva ugyanez.

A kapuzárási pánikra pedig figyelj, mindig akkor jön elő, amikor egyedül vagy, vagy olyan közegben mozogsz, ahol hátrányban érzed magadat.

2013. aug. 19. 12:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát igen akarva akaratlanul is elkapja az embert néha néha . Alapvetően én amúgy élvezem a szabadságom . Nem feltétlenül vágyok arra hogy legyenek kötelezettségeim . Majd ha jön olyan aki szeret és el tudom fogadni akkor majd jön gondolom természetesen minden . Annyi hogy a külvilág ,társadalom és az elfogadott normák meg a magány néha olyan gondolatokat szülnek amik csak kétségbeesésből erednek . Semmit nem kell erőltetni ami nem megy . Nem lehet jó tésztát készíteni sütőpor vagy zsiradék nélkül ,így jó kapcsolat sem lesz alapvető hozzávalók nélkül . Kikényszeríteni sem lehet érzéseket , ebbe is bele kell nyugodni .
2013. aug. 19. 12:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!