Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem dohányzó fiuk, van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem dohányzó fiuk, van esélye nálatok olyan lánynak aki dohányzik?

Figyelt kérdés
Nem extrémen, napi 1-2 szálra gondolok. És csak kíváncsi vagyok, nem ismerkedni akarok, mielőtt valaki azt hinné...
2013. szept. 3. 08:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
Nem fér bele nálam sem, bocsi.
2013. szept. 3. 09:04
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
Dohányzó nővel sosem kezdek, nem érdekel hogy napi egyet vagy kettőt szív, ne szívjon.
2013. szept. 3. 09:06
 13/25 anonim ***** válasza:
79%
dohányzó nővel nem érdemes kezdeni mert 35 éves korukra a cigitől már olyan szottyadtan néznek ki mint a vénasszonyok.
2013. szept. 3. 09:10
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
De napi 1-2 szálat meg minek szív valaki?
2013. szept. 3. 09:24
 15/25 anonim ***** válasza:
Abszolút nulla!
2013. szept. 3. 09:27
 16/25 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, nem érdekel a boszorkányüldözés. Rossz lányosnak tartom egyébként, de nem minden férfi vágyik szentéletű apácára.

Napi 1-2 szállal nem hiszem, hogy többet ártasz magadnak, mint aki minden másnap csontrészegre issza magát. Viszont ha elkezdenél sokat szívni, valószínűleg mutatnék néhány képet tüdőrákosokról.

28/F

2013. szept. 3. 09:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem.

Az a szag az ott marad 10 fogmosás után is a szájában, illetve a ruháján egész nap, és így biztos nem.

Nagyon belekel habarodnom, hogy ezeket elviseljem.

2013. szept. 3. 09:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Cigiztem régebben, de összejöttem egy sráccal, aki sportoló, és eléggé az egészséges életmód híve. Nála is kizáró ok volt ha a lány cigizik, de velem mégis összejött, mert nagyon összeillettünk és azt mondta ez felülírja nála. Csak arra kért, hogyha együtt vagyunk ne cigizzek, máskor az én dolgom. Viszont én teljesen leszoktam miatta, és nagyon örült neki. :)
2013. szept. 3. 09:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Engem sem zavar, felőlem 1-2 dobit is elnyomhatsz naponta. Örülnék ha csajom lenne egyáltalán, szóval nem válogathatok, főleg ilyen dolgok alapján..:'D
2013. szept. 3. 09:58
 20/25 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, azért elmondom, hogy én nem dohányzok, és a kapcsolat sem jönne össze egy dohányzó fiúval.

Elég nehéz, mert rengetegen dohányoznak.

Ma reggel néztem a suliba jövő fiúkat, lányokat. Mind 18 éven aluli, és még is több mint 80% kezében ott füstölgött a cigi. Akkor mi értelme volt a trafiktilalomnak?

2013. szept. 3. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!