Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dohányzó fiuk, van esélye nálatok olyan lánynak aki dohányzik?
Figyelt kérdés
Nem extrémen, napi 1-2 szálra gondolok. És csak kíváncsi vagyok, nem ismerkedni akarok, mielőtt valaki azt hinné...2013. szept. 3. 08:17
2/25 anonim válasza:
Sajnos elég sok nő dohányzik így ez nem kizáró ok, de remélhetőleg lesz rá hajlam, hogy leszokjon róla :P 23/F
3/25 anonim válasza:
Az meg belefér a lényeg,hogy ne érezzem.Mert engem nagyont irritál a szaga
4/25 anonim válasza:
Attól függ, próbálok olyan lánnyal nem ismerkedni, akiről tudom, hogy dohányzik. Persze ha egyébként megismerem, és jófej, akkor lehet, hogy elfogadnám, de biztos jelezném, hogy a közelemben ne nagyon gyújtson rá, és mindenben segíteném, ha le akarna szokni. (27/F)
5/25 anonim válasza:
Kicsit sem zavarna,még több sem.
Nem azért nem cigizek,hogy más se tegye.
6/25 anonim válasza:
Mindig kizáró ok volt. Ebből soha nem engedtem. Egy két szál? Késöbb is? Gondolom minde dohányos igy kezdhette.
7/25 anonim válasza:
Nálam van mert én is dohányoztam anno,és abszolút nem zavar meg nem is hiányzik a cigi,és mikor én dohányoztam volt nem dohányzó bnőm de elfogadták fordítva is működött,ha gondolod írj privit ;-)
8/25 anonim válasza:
Nálam nincs. Nem járnék egy gyárkéménnyel.
9/25 anonim válasza:
Sajnos igen. Nekem nem fér bele, hogy én komplett egészséget étrendet tartok, a pénzt arra költöm amire kell, és egy olyan barátnőm legyen aki havi 30-40 ezre elfüstöl. Bocs.
10/25 anonim válasza:
Ez elég vicces, mert amúgy is dohányosüldözés van a világban...
Én személy szerint nem tilthatom meg a csajnak, vagyis legszívesebben azt tenném, de nem szabad...
Azt mondom inkább, ha csinálja, utána tegyen a szájával valamit, hogy ne maradjon benne az a rosz íz, és felőlem csinálhatja.
Mert engem csak az zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!