Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy lehet túl élni? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy lehet túl élni? Én nő vagyok, a párom el hagyott, öt év után, egy azonos nemű akárkiért. Ha egy nővel csal meg, azt mondom o. k. szerelmes lett, nálam biztos valamibe jobb. De így?

Figyelt kérdés
Egy kis városba élünk, mindenki tud mindenkiről mindent. De így? Mindenki suttog a hátam mögött, mintha én lennék a hibás. Én mindent meg adtam a páromnak amit csak lehet. Én ebbe biztos hogy bele döglök.
2013. szept. 2. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem az a baj, hogy homoszexuális, kedves megmondom emberkék, hanem az, hogy hazudott! Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok homofób és vannak meleg barátaim is. Nem lett volna szabad átvernie ezt a nőt és a családját. Mégis mit hitt, hogy a színjátékot egész életében tudja játszani? Gyáva ember az ilyen, mert nem merte felvállalni az identitását!

Kérdező, próbálj elköltözni akár, vagy

2013. szept. 2. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok, valamiért elment előbb...

Szóval próbálj eljárni társaságba, bulizni, emberek közé, aztán panaszold fűnek-fának mekkora hazug a férjed. Ne te legyél az akin csattan az ostor!

2013. szept. 2. 20:30
 13/15 anonim ***** válasza:

10-es: valószínűleg pont az ilyen undorító környezet miatt titkolta el a férfi. Mi heterók el sem tudjuk képzelni milyen szenvedés lehet így élni, az egész életüket tönkre teszi. Úgyhogy igen, csúnya dolog volt hazudni, de talán neki több oka volt rá, mint egy unatkozó heteró pasinak aki csak félred*g más nőkkel.

Amúgy meg miből gondolod, hogy "minden hazugság volt"? Biszexuálitásról még nem hallottál, mi?

2013. szept. 2. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
Miért, mert ha faszikám biszex vagyis félbúza, akkor mondjuk "csak" a kapcsolat fele volt hazugság? Vagy ez az enyhít azon, hogy mindenféle jogalap nélkül elveszünk valakinek értékes éveket az életéből a semmire vagy a kétüteműségre hivatkozva az átverés súlya is kisebb? vagy ezt mégis milyen logikai alapján hoztad össze, meséljél már nekem.
2013. szept. 2. 23:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Te tudod mit jelent a biszexuálitás? Azt hogy tud vonzódni mindkét nemhez. Magyarán simán meglehet, hogy szerette a nőt, szerelmes volt, akarta stb. Aztán ez elmúlt valamiért és lett valaki más, aki egészen véletlenül férfi volt ezúttal. Azért lássuk be, ha egy ellenkező neművel történő megcsalásról van szó, akkor sokkal könnyebben megússza az illető, és ez álszentség. Amúgy nekem az sem világos, hogy megcsalta-e, mert először azt írja, hogy elhagyta. Ahhoz meg bárkinek joga van.
2013. szept. 3. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!