Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a szerelem jelei?

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 11:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2013. szept. 2. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet elmondani. Mindenkinél más.

Vagy az egekbe emel, vagy a porba aláz. És minden, ami közte van.

Az öcsé piszkosul belezúgott a szemközt lakó kislányba.

Jól megvoltak és megbeszélték, hogy elmennek irándulni kettesben. Idő közben a lány apja tudomást szerzett a kettejük kapcsolatáról, és a kirándulásról. Tremészetesen letiltott mindent. Az öcsém ment, hogy taliznak, de a kis csaj nem jöhetett ki, csak az ablakon keresztül integettek egymásnak. Jött egy baromi eső és a lökött öcsém csak ott állt az ablakkal szemben és nézte a kislányt, aki integetett neki, hogy menjen haza, mert elázik és megfázik. Az öcsám nem mozdult, csak nézte ée nézte a kis csajt. Állati nagy zuhé volt és hideg is, de ő nem mozdult. A lány apja jött ki és a grabancánál fogva rángatta be a mi lakásunkba. Kérdeztem az öcsémtől, hogy hü lye vagy? Így elázni októberben? Kész tüdőgyulladás az egész. Miért nem jöttél be a lakásba? Erre azt mondta, hogy olyan boldog volt ahogy nézte őt a kislány, hogy semmi pénzért nem hagyta volna ott. Ma ez a kislány a felesége.

2013. szept. 2. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Amikor vele vagy, képtelen vagy normálisan gondolkodni, én egy normális mondatot nem tudok összehozni a társaságában. Rá gondolsz, vele álmodsz, mindig kiszúrod őt, bármilyen tömegben is van (pl én évnyitón néztem a tömeget, és egyáltalán nem őt kerestem, hanem a barátnőimet, és kb 5 mp alatt kiszúrtam őt...). És gyorsabban ver a szíved, ha a közelben van, ha köszön neked. Szereted nézni, hallgatni a hangját, többet szeretnél tudni róla (ha nem ismered túl jól). Ilyesmik, bár ez csak az én tapasztalatom :))
2013. szept. 2. 17:42
 14/16 anonim ***** válasza:

mikor egész nap csak rá gondolsz:( az enyém nagyon viszonzatlan:(

14/l

2013. szept. 6. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha minden percben rá gondolsz. Ha fáj, hogy nem lehet veled. Ha látod jóleső érzés fog el, ami más, mint a többi. Egyébként bele lehet betegedni, egyszer lázas lettem Miatta.
2013. okt. 18. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:

14# Enyém is. :'(

Nem bírsz elaludni, mosolyogsz, ha meglátod, állandóan őt nézed...

2013. nov. 20. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!