Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem jelei?
Figyelt kérdés
mik?2013. jún. 25. 16:18
1/3 anonim válasza:
Ha meglátod a gyomrodban olyan,mint akinek pillangók röpködnek benne,keresed a társaságát,ha meglátod vagy meghallod a hangját elmosolyodsz,próbálsz a kedvébe tenni,hogy boldog legyen,kikérdezed a barátait/barátnőit,hogy miket tudnak róla pl.:miket szeret/miket nem :) kb. Ennyi. Ezt is azért tudom ilyen jól,mert én is szerelmes vagyok "))
2/3 anonim válasza:
Ahogy az előző is kiírta , azok a bizonyos pillangok a hasadban.. Ha meglátod gyorsabban ver a szíved, de akár akkor is mikor ír neked pl. Facebookon. Nem megy ki a fejedből, szinte mindig rá gondolsz és elkezdesz mosoloygni akaratlanul is. Még az álmaidban is benne van, és úgy tökéletes ahogy van.Mindent tudni szeretnél róla és a legjobb oldaladat mutatod neki. Aztán ha kiderül hogy viszonozva is van , akkor minden csak fokozódik. Én nem tudok enni sem amikor aznap tudom hogy vele találkozom. És elkezd remegni a lábam amikor olyan mélyen belenéz a szemembe. Mellette biztonságban érzem magam, és minden sokkal szebb. Ha Vele vagyok nem érzem az idő múlását, vagy ha igen, az együtt töltött idő gyorsan telik... Van mikor nagyon elkezd hiányozni és akkor minden bajom van , legszívesebben sírnék. De olyankor küldök neki SMS-t vagy visszaolvasom miket írtunk. Szóval túl lehet élni :) 14/L
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen csajok :)
2013. jún. 25. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!