Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan személy, aki úgy gondolja, hogy CSAK házasságkötés után a nászéjszakán fogja elveszíteni a szüzességét?
miért provokálsz?
Ha találsz egy hülyét aki vár veled a szexel a házasságig akkor hajrá, de amíg nem próbáltad addih ne véleményezd.
Azért a kettő között van átmenet.(hogy csak nészéjszaka után, és az 5 házasság között).
Nem akarok érvelni a másik oldal mellett, de az sem jó, ha nem élvezi egy pár az együttléteket, abból is könnyen válás lehet (és hiába szeretitek egymást akármennyire, ez mindig benne van a lehetőségek között, vagy hogy 10 év házasság után mégis kalandozni akar az egyik fél).
Itt a gyakon nem rég volt pont egy ilyen kérdés egy nőtől.
De amúgy nem értelek. Anyukámnak apám előtt kb. 15-20 palija volt a többséggel szexelt is és még sem csalta meg apámat egyszer sem és csak egy gyermeke van: én.
Édesanyám volt 3 férfival apukám előtt, édesapám meg vagy ~10000000 nővel. 30 éve élnek házasságban, hűségesek egymáshoz, és még mindig fellángol néha a szerelmük. 2 gyerekük van, és sehol nincsen féltestvérünk.
Te egy penészedett agyú, korlátolt elmeroggyant lehetsz finoman szólva. Gondolkozz, és próbálj kevésbé elvakultan, ítélkezősen hozzáállni a témához!
Én így szeretném, de sajnos már lecsúsztam róla.
Igaz nem leszek miatta depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!