Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a sok pasi a szerelmes vagy romantikus számokat nyálasnak tartják?
http://www.youtube.com/watch?v=pl8ybaEicco&feature=fvst
pl itt van ez, szerintem nagyon romantikus szám, barátom szerint is az, viszont haverjaim szerint nyálas, és mindig kérdezik, hogy nem meleg -e a párom, hogy ilyen számra nem mondja, hogy nyálas. Pedig szerintem nem az ...
Én sok számra azt mondom, hogy nyálas. De sok van, amire nem. Ez számtól függ. az elsőre én is azt mondanám. :) de szeretem a szép dalokat, amik esetleg másoknak már nyál kategória. zenétől függ.
22/F
lány vagyok,de a linkelt zene tényleg csepeg...
ahogy nem csinálunk olyat sem,hogy fél-fél szivecske a nyakunkban,nem tesszük a kapcsolatunkat kirakatba,nem csinálok szivecske formáju palacsintát,és sorolhatnám...
romantikának böven elég ha reggel mellettem ébred mosolyogva,és...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!