Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ezek között a kérdések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezek között a kérdések között találnátok egy sztorit amire egyértelműen ráismertek hogy a sajátotok, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ezekre az "az van hogy... és most nem tudom mit tegyek" kérdésekre gondolok.

2013. aug. 31. 18:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyből a Nemzeti Nyomozó Irodához fordulnék, mert valaki egy anonim oldalra, felrakta az én személyes storymat, és anonim emberek most megtudták, hogy most a párommal éppen háborúban állunk egymással a nagyszoba közepén.
2013. aug. 31. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja értem...Hát megírnám a véleményem és figyelem a kommenteket.
2013. aug. 31. 19:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Eyrészt dühös lennék, ha olyan dolog, amit én nem tennék ki, másrészt vidulnék, ha mókásra van véve a figura, és okosan, de humorral lenne tálalva:D
2013. aug. 31. 19:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Írnék neki,hogy biztosra tudjak menni.

Vagy megkérném egy ismerősömet,hogy írjon.

2013. aug. 31. 19:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk megkérdezném a kérdezőt, hogy ha problémája adódott egy bizonyos emberrel, miért nem az illetővel beszéli meg.
2013. aug. 31. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem már fel kérdést, amit egy akkori párom tett fel. Nem említettem meg neki, nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. Pláne, hogy arról kérdezett, mit tegyen, hogy ne élvezzen el túl hamar. Sajnálatára sok egyéb infót írt, ezért vagyok benne 100%-ig biztos, hogy Ő volt.

Még jól is jártam, mert én is kommenteltem neki sumákba, így olyan véleményt is látott, amit ÉN akartam. :D:D:D:D

2013. szept. 3. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!