Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ez már a zsír diszn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ez már a zsír disznò kategòria vagy még tetszhetek nektek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#kategória #Zsír disznò
2013. aug. 31. 18:01
1 2
 11/15 anonim válasza:
Tévedés. Ne vegyétek el az önbizalmát! Ha annyi sem lesz, amennyi most van, akkor nem lesz túl jó vége. Miért nektek úgy tűnik hogy egy menthetetlen reménytelen eset? Nem hinném. Ha csak a pesszimizmus árad belőletek, nem tartom jó ötletnek az ilyen típusú kérdések megválaszolását. Mindenki magából indul ki, legyen optimista, és érje el a céljait. Lebeszélitek a versenyről, mielőtt nekifutna, pedig simán megnyerhetné. Sok sok ember ezen a világon sokkal rosszabb helyzetben van és boldog párkapcsolatot él. Ha mindenkiben annyi pesszimizmus lenne mint bennetek, kipusztult volna a Föld.
2013. aug. 31. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem az önbizalmát akarjuk elvenni, hanem rá szeretnénk ébreszteni, hogy ideje lenne törődni magával, és kihozni a maximumot. Legalábbis engem ez mozgat.

Sokkal többet használ ez neki, mintha azt hazudnám, hogy nem vészes, miközben igenis az.

2013. aug. 31. 18:57
 13/15 anonim válasza:
Igazat adok neked, de a sértegetés nem a legjobb formája. Ha mindenkitől csak a rosszat kapja, sz@rik rá hogy néz ki, milyen, mert azt hiszi menthetetlen, és nem fogja érdekelni semmi. Mi történik ekkor? Rosszabbodik a helyzet.
2013. aug. 31. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Feltett ide egy kérdést és én adtam rá egy objektív,minden gorombaságtól mentes választ. És arra próbáltam rávezetni,hogy ha akar,akkor változtasson.

Semmi értelme nincs hazudni neki.

2013. aug. 31. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Súlyos önértékelési problémáid lehetnek, javaslom a mellékfingások és hatások elkerülése érdekében beszélgess az édesAnyukáddal és esetleg picchológussal:D
2013. aug. 31. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!