Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mekkora az a maximális pocak, vagy csak kis zsír a hason, ami még elmegy?
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 17:16
2/9 anonim válasza:
Erre szerintem senki sem tud választ adni. Mivel minden fiúnak más tetszik... Van aki a kifejezetten molett lányokat szereti, van aki már a majdnem anorexiás lányokat.
3/9 anonim válasza:
És az már mennyire gáz ha mondjuk már kicsit "hurkás" amikor ülök, nekem olyan mint a sörhas
4/9 A kérdező kommentje:
Már úgy értettem, hogy ami a fiún elmegy :)
2013. júl. 26. 17:24
6/9 anonim válasza:
hu, hát nekem kb 1,5 szer ekkora :)
de sztem az is szexi, nem tudom, küldjek róla képet?
7/9 A kérdező kommentje:
Hú akkor megnyugodtam :)
Nekem is kb akkora pocim van mint amit linkeltél kedves 5. válaszoló :)
2013. júl. 26. 17:52
8/9 anonim válasza:
6: küldjed, és majd meglátjuk;))
kérdező: örülök.. :D
9/9 anonim válasza:
Akkora, amit ő is elvár tőlem.
Ha neked a vékony lányok tetszenek, akkor jó lenne, ha kigyúrnád a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!