Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt kirakják a képüket hogy véleményt kaphassanak azok nem félnek hogy valaki felismeri őket?
Figyelt kérdés
Én nem raknám ki mert nem szeretném hogy mindenki lásson.
Ti mit gondoltok?
2013. aug. 31. 17:51
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem fut át ilyesmi piciny agyukon...
2/11 anonim válasza:
direkt azért csak olyannak küldik akik nem onnan írnak ahol ők vannak :D (pl debreceni nem küld debreceninek, de egy bivalybasznádinak igen)
3/11 anonim válasza:
Nem, mert egészséges szinten nem érdekel más vélemény arról hogy éppen látott-e. Én is raktam már ki, és én is ismertem föl régi osztálytársat, de egyik sem érdekel.
4/11 anonim válasza:
Egyetértek. Elég kínos lenne 1gy belebotlani egy ismerősbe! :D
5/11 anonim válasza:
90%-uk nem saját magáról rak ki képet, hanem csak leszedi a netről.
6/11 anonim válasza:
Én még nem raktam ki de mért lenne gáz.A facebook-ra van aki képet rak ki magáról abból sincs semmi.Amúgy meg csak az arcáról rak ki képet tehát nem hiszem hogy bármi okuk lenne félni.
7/11 anonim válasza:
Miért kellene félni? Ha most valaki lát valakiről egy képet, akkor mi fog történni? Ez celeb oldal vagy mi?:O Sose értettem ezt.
8/11 anonim válasza:
Történt már olyan, hogy rosszra használtak képeket és öngyilkosság is történt ilyen ügyben.
De csak rakosgassátok ki a képeket.
9/11 anonim válasza:
És miért kéne szégyellniük?
Mondjuk általában ezért mondják,hogy írjanak privátban.
Különben én is gondolokodom rajta mostanában,mert kiváncsi lennék,hogy "hogy is állok" :/
10/11 anonim válasza:
Miért kellene ettől félni? Neked lehet kínos lenne, de nem mindenki gondolkozik úgy, mint te. Minden ember bizonytalan önmagával kapcsolatban, főleg a fiatal lányok. Éppen ezért elég sokan fognak az internethez nyúlni, mint visszaigazolást nyújtó felülethez, abban a reményben, hogy hátha jobban elfogadják majd magukat a válaszok láttán. Nyilván van, akinek ez kényelmetlen megoldás, másoknak nem, de ha valaki szerint ez ciki, akkor az igen éretlen gondolkodású ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!