Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a női intim piercing?
Figyelt kérdés
Egy hete csináltattam, és csikál...
Nem izgat, nem fáj, de csikál.
Fura érzés.
A csikló felett, a szeméremdomb aljában van két golyós verzióju p.
2013. aug. 30. 18:31
11/19 anonim válasza:
Csikál, ezen sírok a röhögéstől :D
12/19 anonim válasza:
"Milyen érzés a női intim piercing?
Egy hete csináltattam, és csikál...
Nem izgat, nem fáj, de csikál.
Fura érzés."
Hát ilyen érzés!!
13/19 anonim válasza:
148 XDDDDD Nem összekeverendő a magassággal.
14/19 A kérdező kommentje:
A magasságom 158...
csak irigyek vagytok, le vagytok sz....va...
2013. aug. 30. 19:18
15/19 anonim válasza:
Csikál.. én sem tudtam volna ez mit jelent, ha nem magyarázod meg. :) De nem azért mert átlagalatti az IQ szintem, hanem mert esélyes, hogy még nem jártam felétek. :)
Amúgy ha egy hete csináltattad, akkor valószínű, hogy még nem szoktad meg, amolyan "idegentest-érzés". Nekem is így volt minden új piercingemmel. Nyilván ha szokatlan helyen van, akkor az érzés is újszerű. Hozzászoksz majd, és észre sem fogod venni.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az első értelmes választ!
2013. szept. 2. 12:46
17/19 anonim válasza:
1-2hónap után már meg fogod szokni.
18/19 anonim válasza:
Na, persze. 148 az IQ-d, jó vicc. Viszont, tisztességes no
19/19 anonim válasza:
Viszont, tisztességes nő nem hagyja, hogy egy random idegen ember oda nyúljon. Jó nagy kurrva vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!