Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nomen est omen. Vannak nevek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nomen est omen. Vannak nevek amelyekre rátudtok húzni egy sémát?

Figyelt kérdés

Nekem 4 Dani nevű sráccal volt eddig randim, mind kibszott velem..és mindig én szívtam meg. 2 Gergőm volt, mindkettőnek harmadiknak kellettem, tehát megcsalató félnek. A Zsuzsiknak van valami furcsa becsípődésük, furcsaságuk (bár ez nem párkapcsolati dologhoz tartozik, csak egy kalap alá vettem).

Ti tapasztaltatok ilyesmit?

2013. aug. 30. 18:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
A Vikik szépek, a Gyöngyik meg ostobák, a Tiborok meg azt hiszik, hogy domináns személyiségűek, de csak hiszik. Én ezeket tapasztaltam.
2013. aug. 30. 18:57
 22/34 anonim ***** válasza:
21-es a Tiborral megerősítelek. :) Róbertet ismertek? Vélemények?
2013. aug. 30. 19:26
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Róbertet kettőt ismerek, mindketten jó fejek és nagyon jó a humoruk.
2013. aug. 30. 19:28
 24/34 anonim ***** válasza:

vivik:hisztisek

rolandok :idegesítőek

nikik:rbancok

zsófik:kedvesek

leventék :viccesek

Adrik:nagyon nagy arcok :D

Aniták :okosak

renik :szerencsétlenek

2013. aug. 30. 19:31
 25/34 anonim ***** válasza:
Zsuzsi vagyok :D Milyen becsípődésem van? :DDD
2013. aug. 30. 19:51
 26/34 anonim ***** válasza:

21: sztem is tudsz valamit. :D

Vikikről nem nyilatkozom, mert személyesen érintett vagyok. :D

A Tibor nagyon betalált, Gyöngyit csak egyet ismerek, de az sötét, mint az éjszaka. :D

A Tamásokat sokáig szőke bunkó, idegesítő srácoknak gondoltam. :D A Krisztiánok is szőkék, és buták. A Renáták pedig sunyi dögök egytől egyig. Már akiket én ismerek. :D

Ja még a Dórák vannak, azok pedig olyanok, hogy megalszik a szájukban a tej. :D A Péterek meg határozott kiállásúak, de mégsem túl sikeresek.

2013. aug. 30. 23:26
 27/34 anonim ***** válasza:
A Péterek többsége az ismerőseim közül beképzelt, fölényeskedő, bunkó. A Gergőket mindig kifogom, kezdetben kedvesek velem, aztán le se sz@rnak.. A Zsófik nyafkák, a Bettik ribik, a Biankák hülyítik a fiúkat.
2013. szept. 18. 21:23
 28/34 anonim ***** válasza:
had álljak be a sorba :D Norbertekről vélemény?:DD
2013. szept. 18. 21:25
 29/34 Dr.Trolompár Rajmund ***** válasza:

A Jánosok azt hiszik hogy ők a Janik.

Rajmund, valaki? :DD

(bár nem árulok el nagy titkot azzal ha megosztom hogy ez nem az igazi nevem-szerencsére)

2013. szept. 18. 21:35
 30/34 anonim ***** válasza:

Akik írták a Biankákat meg a Tímeákat, azokkal egyetértek! Az Andreák mindig rondák és/vagy kövérek.

A Tiborok undorító perverzek, a Tamások ketyósak. A Péterek jó humorúak.

2013. szept. 18. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!