Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek Anthony Kiedis? (Red Hot Chili Peppers)
Végig akarjátok kérdezni az összes szemétfilmet?
Ki nézi egyáltalán ezt?
milyen "szemétfilm" te idióta?
nem tudom, melyik bolygón élsz, de a RHCP elég nehezen lenne "szemétfilm", tekintve, hogy egy überkirály együttes eleve... A csajom miatt kérdem, mert neki igen, és nem tudom, miért.
Régebben tetszett de már azt sem tudom épp hogy néz ki. Különben cuki pofa, bár lehet, hogy amúgy egy tapló. Emlékszem régebben még nyomonkövettem, hogy váltogatta a nőket, meg megcsalta őket meg ilyesmi. De attól még jóképű.
Bár! Egy Johnny Deep interjút olvastam, és ő azt mondta, hogy nem tartja magát, csak egy átlagos pasasnak, ami miatt szexinek találják, az csak az, hogy híres, nem ő maga, szóval még akkor is szexinek találnák, ha folyton gázmaszkot húzna a fejére. Van benne valami.
Lehet emellett a pasi mellet is elmennék az utcán csak dobott rajta, hogy jól énekel egy jó együttesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!