Mikor fog kijönni Anthony Sheenard, Dreamworld trilógiájának 3. kötete? Kerestem Googleban de sehol se találtam időpontra utalást.
Aki bármi infót tud az irja le pls :) még ha az is az infó hogy még senki se tudja :)
Előre is köszi :)
Dreamworld Három
Posted by sheenard on szept 30, 2013 in Fantasy, Könyvek | 10 comments
sarkanypap_konyvekSokan rákérdeztek az utóbbi időben, hogy mikor jön ki A főnix ébredése és A sárkánypap álma után a Dreamworld sorozat harmadik része. Eleddig vágyálmaimat megfogalmazandó mindig úgy nyilatkoztam, hogy “jövőre”. Nos, ahogy szokás mondani, van egy jó és egy rossz hírem.
Kezdem a jóval. A Tuan kiadó idén megjelentet a Dreamworld világában játszódó regényt, amit majd a jövőben több is fog követni. Ezek persze nem az én történetemet fogják követni, saját lábon megálló sztorik ebből a világból. Mivel ez már régóta érett, csak azt mondhatom, hogy nagyon örülök neki, hogy a Dreamworld univerzuma tovább bővül és remélhetőleg új olvasókat fog majd szerezni.
A rossz hír, hogy a kiadóval történő egyeztetés után úgy néz ki, hogy egy kis ideig várni kell még a harmadik rész megjelenésére – azaz nekem a megírására. Egyelőre nem tudjuk, meddig… de az biztos, hogy egyszer megszületik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!