Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 20 év körüli lánynak jönnek be a 30-40 körüli férfiak? Eddig nem találkoztam olyannal, akinek nem.
Figyelt kérdés
Régebben nem gondoltam volna.2013. aug. 30. 17:11
2/11 anonim válasza:
max 30-ig egy 20 éves egy 40 évesbe nem sokmindent lát csak a sok korkülönbséget, egy majdnem 30asba meg az érett férfit de 30tól már nem
3/11 anonim válasza:
Nekem csak a 30 alatti korosztály jön be. 30 felett semmiképpen sem.:)
17/L
4/11 anonim válasza:
Lóf..szt előbb olvastam egyik kérdésnél, hogy 20 as csaj 48 as pasival volt.
5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy ez furcsa, de nekem egy 25-26 éves is idős már... Most van egy pasi, majd' 30 éves, imádom, mint ember, de a kora miatt kizártnak tartom, hogy bármit is akarjak tőle valaha is...
Szóval embere válogatja. 22l
6/11 anonim válasza:
Nekem 35 éves korig oké lenne. :) De nem hiszem, hogy egy ennyi idős férfit komolyan érdekelnék. 19L
7/11 Pain for Pleasure válasza:
Nekem nem tetszenek, egy 26 évnél idősebb férfival nem tudnék elképzelni kapcsolatot.
22/n
8/11 anonim válasza:
Sosem mentem idősebbekre, nem kellene általánosítani.
Lassan 22 leszek már, a barátom meg nemrég múlt 19.
9/11 anonim válasza:
nem mindenki ilyen, de sok ilyen van...ezek a lányok leginkább a "készbe szeretnének beleülni"
10/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy soknak-e, de nekem igen. De ezt pusztán külső alapján mondom, mert számomra egy férfi 35-40 évesen néz ki a legjobban. :-) De ezen nem kell meglepődni, ez biológia, addigra lesz elég férfias. És örülhetnek a pasik, hogy nem a 20-as éveikben van a virágkoruk, hanem később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!