Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolok még mindig rá?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok még mindig rá? Néha álmodok is vele.

Figyelt kérdés
5 és fél évet voltunk együtt. Én szakítottam vele több mint egy éve, egy másik férfi miatt, akit szeretek és azóta is együtt vagyunk. Nagyon nehezen viselte a szakítást, sokáig zaklatott.

2013. aug. 29. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
elmúlik:D
2013. aug. 30. 00:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Vagyis nem csak egy másik férfi miatt hagytam el, nem müködött már a kapcsolat, csak féltem kilépni.
2013. aug. 30. 00:00
 3/8 A kérdező kommentje:
De mikor? Több mint egy éve szakítottam.
2013. aug. 30. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Könnyű azt a faszit szerintem elfelejtened, aki téged sosem szeretett, és te se őt:DD
2013. aug. 30. 00:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezt miből gondolod?
2013. aug. 30. 00:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Akit én nem szerettem igazán, azt mindig hamar felejtettem. Volt rövdebb-hosszabb kapcsolatom is így. Viszont van egy, akivel sokáig húzódott az, hogy együtt legyünk, végül alig voltunk együtt... tán egy hónapot. Na őt mégsem tudom feledni, pedig már ennek is több éve.

Szerintem a sok küzdés miatt nehéz feledni, mert az az ember csak különlegesebb volt, mint a többi. Valamiért emlékezetesebb, s így nehezebb feledni. Mindig azt mondják, hogy a seb is lassan gyógyul, valahogy lassan is feledünk. :/

2013. aug. 30. 02:26
 7/8 A kérdező kommentje:

" Az üzenet szövege:

Szia!

Első kapcsolat volt? Szóval első

szerelem? Ez sokat számít. ".

Inkább itt beszéljünk, ne privátba, lehet így másnak is segítünk.

Igen és nem, szerelemes voltam előtte is, de az nem tartott sokáig, a távolság miatt. Ha belegondolok rá is gondoltam, de valahogy az más volt.

2013. aug. 30. 02:42
 8/8 A kérdező kommentje:
6# Van valami abban amit mondasz.
2013. aug. 30. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!