Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megyek 8. osztályba. Itt milyen felvilágosítás lesz?
Figyelt kérdés
Eddig 5.-ben a menzeszről, 6.-ban a kamaszkori változásokról, 7.-ben meg a fogamzásgátlásról volt szó.8-ban bioszon miről fog szólni?2013. aug. 29. 13:30
1/18 anonim válasza:
Ugyanezekrol :'D + bioszon megtanuljatok h a fiuknak es a lanyoknak milyen testreszei vannak xd
2/18 anonim válasza:
nem tudom, nekünk 8.ban volt a fogamzásgátlás
4/18 legly válasza:
Nekem 5. osztályba volt olyan órám hogy egészségtan.
Itt minden volt benne majd 8.osztályba a tankönyv utolsó fejezete ugyan az volt.
Üdvözlettel
Legly
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:)
Akkor szexről nem lesu?
2013. aug. 29. 13:35
6/18 A kérdező kommentje:
*lesz
2013. aug. 29. 13:35
7/18 anonim válasza:
mi írtunk témazárót a punciból meg a kukiból :'DD
és a működéséből :)
8/18 halalfalo válasza:
Az konkrét!
Én most megyek gimnáziumba, és nekünk általános iskolában SOHA nem volt felvilágosítás óránk. Nemtudom miért, de valahogy elfelejtettek felvilágosítani. Bár valószínűleg többet tudunk, mint a tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!