Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jön be a csaj, de jó vele felejteni. Aljas vagyok, hogy ezt csinálom vele?
A történet:
1 hónapja ment tönkre egy több mint 1 éves kapcsolatom. Még mindig szeretem azt a lányt, szerelmes is vagyok belé, rengeteget gondolok rá. De soha többé nem kaphatom vissza. Ez biztos.
Azonban kb 1 hete összejött egy másik lány. Egy éjszakásnak indult, de nagyon vonzódik hozzám. Tetszik, hogy megint újra fontos vagyok valakinek, és van aki keres, vigasztal, csókol, ölel, meg minden.
Érzelmes srác vagyok, és valahol a régi lányt keresném benne, pedig ő marhára nem olyan.
Nem jön be, sem alakra, sem arcra, sem abban amit a szexben nyújt, (van hogy le is lankadok közben), egyedül a személyisége, meg a hebehurgyasága, ill hülyesége a pozitív benne. :)
Az ítélet:
Én eddigi emberi mivoltomat tekintve nem tartom fairnek amit teszek vele. Viszont a lelkemnek nagyon jó, hogy van valaki, s talán így könnyebb lesz feldolgozni az előzőt.
Nem mellesleg, a haverok irigykedő szemei is, hogy alig telt el 3 hét az előző óta, és nekem már más csajom volt.
(nade milyen? hát ez az, ők ebbe nem látnak bele..:(
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akár fiú, akár lány, aki volt már hasonló helyzetben. Nem tartom szép dolognak, hogy lényegében, érzelmileg, meg testileg is kihasználok valakit, de ha egyszerűen így nekem jobb, és könnyebb, és annyira nem szenvedek, könyebben felejtek, akkor miért ne?
És miért kínozzam magam akár évekig, ha nem találok olyna lányt?
Ez így legalább egy kis tapasz, egy apró kötés egy vérző artériára, ami ugyan nem végleges megoldás, de átmenetileg enyhíti a tüneteket.
(így remélem érthető mindenkinek, bioszos vagyok, csak ebből tudtam példát statuálni)
Nagyon megfogod az életedben ennek az árát fizetni, és nagyon-nagyon keservesen.
Mindenki megfizette, aki igy járt mint te, és igy lépett.
Teljesen megértelek! Úgy a legkönnyebb elfelejteni, ha valaki segít ebben. Én is nehezen viselem a magányt ezért csináltam már hasonlót, viszont szerintem nem sok értelme van mert a másik lányba ugyan olyan szerelmes maradsz, azon csak az idő segít hogy elmúljon.. mivel ezzel a lánnyal nem úgy vagy együtt mert nem érzéseket keltettek benned, igazán csak akkor leszel túl rajta ha újra szerelmes leszel valaki másba. Én azt választottam, hogy inkább kivárom az igazit mert most gondolj bele mi van ha a lány meg beléd szeret.. ő is szenvedni fog ugyan úgy és én nem akarok fájdalmat okozni senkinek mert tudom milyen rossz érzés.
19/L
Szerintem nagyon is rendben van igy. Kutyaharapast szorivel. Az meg kimondottan pozitiv, hogy egyszeruen csak jol erzed magad vele.
A kapcsolatotok meg fejlodhet. Barmi lehet belole. Probalj fair maradni vele es ne csald meg! A tobbit meg bizd az eletre. Sodrodj!
(Amugy engem is igy fogott meg a felesegem. Csomo szempontomnak nem felelt meg. De olyan vidam olt. Elettel teli. Meg aztan oylan jol Anyaskodoan olelt. Utana meg az ex vissza akart jonni. De en mar nem akartam.)
Egy éve szakítottam barátommal, és a szakítást követő egy hónapban elmentem pasizni mert felejteni akartam. Találtam egy nagyon helyes fiút, aki nagyon kedves volt. Ki akartam használni, hogy felejtsem volt szerelmem.
De kiderült, hogy a fiú nagyon jó lelkű, érzékeny, és tud szeretni, és kötődő jellem.
Mikor erre rájöttem gondoltam randizgatok vele 1-2 hetet meglátom milyen lesz. De csak az lett a vége, hogy Ő komoly kapcsolatot akart, én meg csak valami light-os nyitott kapcsolatot, ahol smárolunk egy sort és elvagyunk szex nélkül.
Letelt a 2 hét randi idő, és őszintén elmondtam neki mik voltak a terveim, és hogy Őt ennél többre tartom, hogy kihasználjam. Addig az ölelésnél több nem történt, mert hát azért mégis meg akarok ismerni valakit mielőtt megcsókol.
A fiúval békében váltunk el. Majd tavasszal újra találkoztunk, és már 4 hónapja a párom :)
Ezzel azt akarom mondani, hogy megértem, hogy te mit akarsz a lánnyal, de ne vele tedd! Keress olyan lányt, aki nem akar kapcsolatot, csak elleni. Különben a lány szívét összetöröd, és ez eléggé nagy szemétség lenne tőled! Az olyan ember ássa el magát, aki érzékeny embert használ ki. Használj ki olyat, akinek nem kell komoly kapcsolat!!!
lehet, hogy így viselkedik a csaj, de nekem nem tűnik olyan hu de komolyra tervező lánynak. eléggé szabad a felfogása, és amikor itt van, akkor is mobilján üzenget ilyen társkeresőkön pasikkal, amit sokszor meg is mutat, hogy ki írt rá, meg mit írt, és van, hogy együtt röhögünk..:D
Szerintem aki komoly kapcsolatot akar, az nem fog mellettem még minimum 10 pasival "dumálgatni" meg hülyíteni őket, meg kitudja még amiket meg miket nem csinál.
Nagyon jól esnek az ölelései, a puszik, csókok, és hogy ragaszkodik, mikor velem van, de elég megbízhatatlan, és ezt nem is titkolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!