Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Van egy csaj, brutál jól néz ki, 1 és fél/2 éve találkoztunk vele, egy baráti társaságba voltunk, és kicsit (tényleg csak kicsit) rámenősen viselkedett velem, de akkor még ezt nem nagyon vettem észre rajta, hót hülye voltam :D
Aztán azóta eltelt egy kis idő, egy kicsit elfelejtettem, megint eszembe jutott meg minden, pont ideálom a csaj, csak közbe meg "híresebb" lett a csaj(akinek ez mond valamit, 200 like van a képein, enyémen 20 kb. szóval népszerűbb azért jóval), pasija is volt (3 évvel idősebb nála), meg egyik haveromra is durván ráhajtott a szakítás után, szerintem nagyon be akar pasizni most, és valószínűleg nagy esélyem lenne nála (remélem).
Szerintetek megpróbáljam, vagy lehet hogy engem is dobna egy idő után? Vagy lehet hogy a pasi volt az oka hogy szakítottak?
Hótra nem tudom mit csináljak, ti mit csinálnátok?
1#
....
most miért akarsz rámenni ha akkor nem akartál?
nem csak én kérdezem, hidd el ezt a kérdést ő is fel fogja tenni magának, ha most bepróbálkozol.
azért kell most mert már menőbb lett vagy mi? miért nem varrtad le amikor rád volt állva?
sztem ez a hajó elment neked apafej
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!