Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, brutál jól néz ki, 1 és fél/2 éve találkoztunk vele, egy baráti társaságba voltunk, és kicsit (tényleg csak kicsit) rámenősen viselkedett velem, de akkor még ezt nem nagyon vettem észre rajta, hót hülye voltam :D

Aztán azóta eltelt egy kis idő, egy kicsit elfelejtettem, megint eszembe jutott meg minden, pont ideálom a csaj, csak közbe meg "híresebb" lett a csaj(akinek ez mond valamit, 200 like van a képein, enyémen 20 kb. szóval népszerűbb azért jóval), pasija is volt (3 évvel idősebb nála), meg egyik haveromra is durván ráhajtott a szakítás után, szerintem nagyon be akar pasizni most, és valószínűleg nagy esélyem lenne nála (remélem).

Szerintetek megpróbáljam, vagy lehet hogy engem is dobna egy idő után? Vagy lehet hogy a pasi volt az oka hogy szakítottak?

Hótra nem tudom mit csináljak, ti mit csinálnátok?

2013. aug. 28. 02:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Hagyd el ezt a "hótra nem tudom" szófordulatot például.
2013. aug. 28. 02:03
 2/15 A kérdező kommentje:

1#

....

2013. aug. 28. 02:04
 3/15 anonim ***** válasza:
200 like az semmi.Van egy lány ismerősöm,akinek a képein több ezer lájk van.A legtöbb likeos képe 5000 körül.
2013. aug. 28. 02:06
 4/15 anonim ***** válasza:

most miért akarsz rámenni ha akkor nem akartál?

nem csak én kérdezem, hidd el ezt a kérdést ő is fel fogja tenni magának, ha most bepróbálkozol.

azért kell most mert már menőbb lett vagy mi? miért nem varrtad le amikor rád volt állva?

sztem ez a hajó elment neked apafej

2013. aug. 28. 02:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát ha teccik akkor nosza ezt miért kérdezed meg ?? :D Sztem tök egyértelmű :D
2013. aug. 28. 02:07
 6/15 A kérdező kommentje:
4# mindenkivel kedvesen viselkedik, nem tudom hogy pontosan rám hajtott-e, de én úgy éreztem.
2013. aug. 28. 02:08
 7/15 Komplikato ***** válasza:
A hirtelen bepasizás/csajozás az két valamire való kapcsolat között szokás, nemtől függetlenül, sokszor tudattalanul. Ha nem csak rovátkának gyűjtenéd be, lehet meg kéne várni amíg a következő várhatóan igen rövid kapcsolata elkezdődik valaki mással és véget is ér ... Persze ha nagyon bízol magadban, megpróbálhatod, néha egy vigasz kapcsolatból is sarjad valami hosszú távú.
 8/15 WikcsyhhWokOsztTső ***** válasza:
Amikor már nem csak a népszerűség és a kinézet számít majd neked... Na majd akkor akarj párkapcsolatot!
 9/15 anonim ***** válasza:
Mit veszíthetsz? Hívd el valahová, aztán majd kiderül.
2013. aug. 28. 02:10
 10/15 A kérdező kommentje:
7# ahogy észrevettem, egyáltalán nem esik neki szarul a szakítás, sőt én is csak úgy tudtam meg hogy egyik haverom mondta. Bár ki tudja, lehet hogy azért még is egy kicsit rossz neki, csak nem mutatja ki.
2013. aug. 28. 02:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!