Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyszerű fiú barátnak szabad "<3"-et küldeni?
Figyelt kérdés
Mármint hogy ne értse félre... Vagy inkább magyarázatot is érdemel?#ndhhdihrvhhdjsbvxhusjsnvshjnxhios
2013. aug. 29. 07:18
2/9 anonim válasza:
egyéntől függ
nekem pl. egy lánnyal való kapcsolatból/beszélgetésből lejön hogy mit akar, és nem értem félre ha valami olyat mondok vagy olyan dologban segítek amit egy "<3" hálál meg online :)
3/9 anonim válasza:
Több mint valószínű, h félreértené.
4/9 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így éreztem :D
2013. aug. 29. 08:32
6/9 anonim válasza:
Nekem van egy lány ismerősöm aki elkezdett egyszer csak szíveket küldeni.. most együtt vagyunk :D <3
F/20
7/9 anonim válasza:
jobb elkerűlni a félreértéseket.
8/9 anonim válasza:
1,5 évig nekem nem szabadott, már túllépett rajtam, barátnője van, szerelmes, cseszett boldog, úgyhogy már belefér. :D De nekem ő a legjobb barátom, és ezt tudja is.
L17
9/9 A kérdező kommentje:
Ùgy gondolam én is, de köszi a megerősítést :D
2013. aug. 31. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!