Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti mennyire nézitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mennyire nézitek rossz szemmel, ha egy nagyon szép lány böfög egy jó nagyot?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 22:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
amíg nem lépi át a parasztság és a vagányság közti szűk határt addig vicces.
2013. aug. 28. 22:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha ilyen elnyomott büfi, akkor semmi gond. Olyan mindenkinek jön egy pohár sör/szénsavas üdítő után (általában). Viszont azért egy hangos böffentés nem igazán lenne jó benyomással rám, bár fél óra után elfelejteném, szóval ha nincs belőle rendszer, akkor nem lenne abból sem gond.
2013. aug. 28. 22:47
 13/16 anonim ***** válasza:
randizol velem? :D
2013. aug. 28. 22:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Hogyne:) Máris szaladok:D
2013. aug. 28. 22:56
 15/16 anonim ***** válasza:

én azt is meg akarom tapasztalni hogy egy lány egy isteneset fingik :DD ilyen még nem volt :D

előző voltam

2013. aug. 29. 01:37
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem van egy lány ismerösöm és fél percenként böfög és röhög rajta nem tartja gáznak
2013. aug. 31. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!