Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyembe?
Tudom, hogy most nagyon fel vagy dúlva, de a helyesírás szexi ;)
* Az, hogy ki mit csinált a párkapcsolat előtt önmagában nem kéne, hogy mérvadó legyen. Másrészt az emberek változnak, az, hogy egyszer csinált egy baromságot, nem jelenti azt, hogy megint fog. De megértem, hogy zavar, és hogy az összes többi problémával együtt sok. (A pasim állítólag megcsalta az előző barátnőjét. A barátaim szerint "te jobbat érdemelsz" egyesek szerint "nem jó ember, nem kéne vele foglalkoznod." Köszönöm, eddig nekem nem volt vele problémám.)
* Az, hogy hazudott, hogy nem az exével találkozott viszont szerintem gáz. Mármint a hazugság ténye, ha nyíltan csinálná, kevésbé lenne gáz, nem egy ismerősöm maradt szoros barátságban a volt párjával.
* Írtad, hogy "nem járok bulizni 8 hónapja, nem találkozok senkivel sz szerint kutyának érzem magam aki megvan láncolva." Ezt önként vállaltad vagy ő kérte? Ennyire nem kellene limitálnod a szociális életed, egyrészt, mert szerintem egy egészséges párkapcsolatban szüksége van arra, hogy külön is eljárjanak szórakozni a felek (nem csak buliba, bármiféle baráti összejövetelre, sportolni, anyám tyúkja), másrészt nehogy erre menjenek rá a baráti kapcsolataid, mert azok sokszor tartósabbak, mint a szerelmek és nehogy végül egyedül maradj.
* Azt, hogy nem tudtok annyit együtt lenni, mint szeretnétek és nem tudtok együtt aludni azt ki lehet bírni egy egészséges párkapcsolatban (tapasztalat, távkapcsolatban vagyok).
* Utolsó kérdés, mivel nem tűnsz valami összeszedettnek: van még valami probléma, amit kihagytál a történetből? Pl. min vitáztok/mennyire súlyosak azok a viták? Az exével volt azóta gond?
Nézd, te látod, hogy mennyire súlyos a probléma, főleg, hogy nekünk csak azt írtad le, ami a párkapcsolatotok előtt és elején történt, és hogy mostanában sokat veszekedtek. De ha ennyire nem tudsz túl lépni ezeken a dolgokon, ne maradj sajnálatból ezzel a lánnyal, hosszú távon egyikőtöknek sem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!