Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strat adale kérdése:

Ti mit csinálnátok a helyembe?

Figyelt kérdés
Barátnőm most lesz 17 én vagyok 20. Együtt aludni nem tudunk, alig tudunk együtt lenni mert nem engedik a szülei, Iskolába jár még, és a kapcsolatunk elején meg egyeztünk hogy nem találkozunk exekkel, ő az első hónapba már bele hazudott a képembe és találkozott előző exével, 3x hazudott bele a képembe, még abban a hónapban halottam vissza ismerösőktől, hogy le szopoxx egy embert a wc.ben, és hát azzal jár egy osztájban, +még egy exe is abba az osztájba jár, semmi probléma nem lenne, ha nem mástól halottam volna ezt vissza hogy ilyent csinált, mert nagyon meg alázó, megbánta persze elhiszem, de idegesít, főleg hogy egy osztályba járnak,8 hónapja vagyunk együtt, de nagyon sok a vita is, múlt héten szakitottam vele, és elmondtam hogy nekem nem megy, nem bírom vele, nem vagyok voldog, de mindig könyörög sír, és nem tudom elviselni mikor ilyen, így megint egy proba, de már vagy a 100. Most hogy kezdödik a suli, elmondtam neki rossz kedvem van exei végett, de ő csak felhozza ami történt, és megint idegesit hogy mástól halottam vissza hogy mit is csinált egy wc-ben.. persze mindenkinek van multja, de azt tartsa meg, és ne mástól keljen vissza hallani... Mit csináljak? :/
2013. aug. 28. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akkor meg mi a kérdés? megcsalt, dobd...
2013. aug. 28. 20:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Elnézést, lehet valaki félre értette, de ez még a kapcsolatunk elött volt, de ez most csak nekem meg alázó hogy másoktól halom vissza hogy leszpott xx embert egy wc-ben? :/
2013. aug. 28. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:
akkor meg nem mindegy h mi volt a kapcsolatotok előtt???? az totál mindegy, mert nem tartozik rád
2013. aug. 28. 20:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez csak ey dolog,oké nekem akkor is meg alázó, hogy mindenki más erről beszél hogy x y le szopoxx egy wc-ben, akkor a másik hogy ő mondta, hogy ne találkozzunk exekkel, és ő még is 3x is bele hazudott aképembe, azt mondta találkozik egy ismerősével oké rá értem elkisértem, azt mondta eddig elég lesz stb, gyanakodtam, hát féltékeny vagyok utána mentem, és hát exével találkozott, oda mentem, mondtam köszönöm szépen , erre elmentem, utánam jött, mondom menyj vissza nyugodtan beszélgesetek, és hát vissza is ment, és leszart :) erre akkor vélemény?
2013. aug. 28. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:
végülis te mondtad h menjen vissza... :)
2013. aug. 28. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy most nagyon fel vagy dúlva, de a helyesírás szexi ;)

* Az, hogy ki mit csinált a párkapcsolat előtt önmagában nem kéne, hogy mérvadó legyen. Másrészt az emberek változnak, az, hogy egyszer csinált egy baromságot, nem jelenti azt, hogy megint fog. De megértem, hogy zavar, és hogy az összes többi problémával együtt sok. (A pasim állítólag megcsalta az előző barátnőjét. A barátaim szerint "te jobbat érdemelsz" egyesek szerint "nem jó ember, nem kéne vele foglalkoznod." Köszönöm, eddig nekem nem volt vele problémám.)

* Az, hogy hazudott, hogy nem az exével találkozott viszont szerintem gáz. Mármint a hazugság ténye, ha nyíltan csinálná, kevésbé lenne gáz, nem egy ismerősöm maradt szoros barátságban a volt párjával.

* Írtad, hogy "nem járok bulizni 8 hónapja, nem találkozok senkivel sz szerint kutyának érzem magam aki megvan láncolva." Ezt önként vállaltad vagy ő kérte? Ennyire nem kellene limitálnod a szociális életed, egyrészt, mert szerintem egy egészséges párkapcsolatban szüksége van arra, hogy külön is eljárjanak szórakozni a felek (nem csak buliba, bármiféle baráti összejövetelre, sportolni, anyám tyúkja), másrészt nehogy erre menjenek rá a baráti kapcsolataid, mert azok sokszor tartósabbak, mint a szerelmek és nehogy végül egyedül maradj.

* Azt, hogy nem tudtok annyit együtt lenni, mint szeretnétek és nem tudtok együtt aludni azt ki lehet bírni egy egészséges párkapcsolatban (tapasztalat, távkapcsolatban vagyok).

* Utolsó kérdés, mivel nem tűnsz valami összeszedettnek: van még valami probléma, amit kihagytál a történetből? Pl. min vitáztok/mennyire súlyosak azok a viták? Az exével volt azóta gond?

Nézd, te látod, hogy mennyire súlyos a probléma, főleg, hogy nekünk csak azt írtad le, ami a párkapcsolatotok előtt és elején történt, és hogy mostanában sokat veszekedtek. De ha ennyire nem tudsz túl lépni ezeken a dolgokon, ne maradj sajnálatból ezzel a lánnyal, hosszú távon egyikőtöknek sem tesz jót.

2013. aug. 28. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!