Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyar fiúk! Ti miért utáljáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar fiúk! Ti miért utáljátok a fekete pasikat? Féltékenyek vagytok?

Figyelt kérdés
Eléggé sok helyen látom, hogy elkezdik fikázni őket a magyar daliások itt ezen az oldalon, pedig szerintem semmi okuk sincs rá.

2013. aug. 28. 18:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Annyi a különbség, hogy a feketék téglánként lopják el a gyárat, a fehérek pedig gyáranként az országot.
2013. aug. 28. 21:58
 22/26 anonim ***** válasza:

persze, 20-as azért... persze

rasszista akkor lennék, ha a bőrszínükkel magyaráztam volna az ellenszenves viselkedésüket, holott erről szó sincs. szerintem nem azért öntelt faszparasztok, mert fekete a bőrük színe, megmagyaráztam ennek a szociológiai hátterét

2013. aug. 28. 22:11
 23/26 anonim ***** válasza:
50%
Én szomorú vagyok, hogy mivé lett a világ. Gyönyörű fehér őseink földjét ellepik a sötét színű és fejben is sötét emberek. A sok buta magyar csaj is úgy oda van a majmokért, mintha ők lennének az istenek, szomorú vagyok, hogy minden lány ennyire könnyen manipulálható, a média által és beveszi, hogy a fekák csodálatosak, pedig egyáltalán nem jobbak egy fehér fiúnál, csak hát hiába is mondom úgyis minden csaj fekát akar magának ezért is védi az összes lány őket, minket meg fehéreket támadnak hogy rasszisták vaguynk csak, mert nekünk nem tetszenek a csúnya feketét, mert csúnyák, se a nők se aférifak nem szépek, nem értem miért vagytok ilyen buták lányok, miértnem jó nekte a saját fajtátok?!:(
2013. aug. 29. 00:18
 24/26 anonim ***** válasza:

Mondtam: nagy a farkuk.

És ezt kár is ragozni.:DD

2013. aug. 29. 18:06
 25/26 anonim ***** válasza:

Idejönnek Afrikából, lenyúlják a csajokat. Ám legyen, de ne rontsák már itt a levegőt! Elég félelmetes a Blahán is ezek közt lavírozni. És tudjuk hogy miféle betegségeket terjesztenek. Van olyan afrikai ország, hogy a lakosok harmada HIV-fertőzött. Na ezek jönnek ide. Gondolkozz már! Be sem engedném az országba ezeket az aidseseket!

"én eddig náluk bunkóbbakkal még őszintén nem találkoztam. Már a kérdés íróját is fikázzuk, pedig mit sem tudunk róla... édesek xD"

Ha ezt a kérdést megmutatnád egy általad értelmesnek vélt embernek, úgy hogy mondja meg mi a benyomása a kérdezőről, tutira azt mondaná amit én is: Te csak provokálás céljából tetted fel! És ez az igazi bunkóság! Nem csak az hogy a magyarokat lebunkózod!

És mi a rák az hogy "a magyar daliások"??? Ezt egy mesében olvastad??????

Vagy dilettánsokat akartál írni??? Akkor nagyon elírtad!

Szégyen vagy.

2013. aug. 29. 23:05
 26/26 anonim ***** válasza:

ld: Debrecen, 2013. szeptember 18., szerda (MTI) - Megvert és kifosztott egy debreceni férfit vasárnapra virradó éjjel a szomszédjában lakó három külföldi fiatal - erősítette meg az MTI értesülését a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

Az MTI információi szerint a három nigériai fiatal azért verte meg az általuk bérelt lakás szomszédságában lakó férfit, mert rájuk szólt, hogy ne dohányozzanak a társasház folyosóján. A férfitől - aki súlyos sérüléseket szenvedett - értéktárgyakat is elvettek. A rendőrség közölte, hogy néhány órán belül előállították az egyik gyanúsítottat, de a társait még keresik. Az ügyben súlyos testi sértés és kifosztás gyanújával indult eljárás.

2013. szept. 18. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!