Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar fiúk! Ti miért utáljátok a fekete pasikat? Féltékenyek vagytok?
persze, 20-as azért... persze
rasszista akkor lennék, ha a bőrszínükkel magyaráztam volna az ellenszenves viselkedésüket, holott erről szó sincs. szerintem nem azért öntelt faszparasztok, mert fekete a bőrük színe, megmagyaráztam ennek a szociológiai hátterét
Mondtam: nagy a farkuk.
És ezt kár is ragozni.:DD
Idejönnek Afrikából, lenyúlják a csajokat. Ám legyen, de ne rontsák már itt a levegőt! Elég félelmetes a Blahán is ezek közt lavírozni. És tudjuk hogy miféle betegségeket terjesztenek. Van olyan afrikai ország, hogy a lakosok harmada HIV-fertőzött. Na ezek jönnek ide. Gondolkozz már! Be sem engedném az országba ezeket az aidseseket!
"én eddig náluk bunkóbbakkal még őszintén nem találkoztam. Már a kérdés íróját is fikázzuk, pedig mit sem tudunk róla... édesek xD"
Ha ezt a kérdést megmutatnád egy általad értelmesnek vélt embernek, úgy hogy mondja meg mi a benyomása a kérdezőről, tutira azt mondaná amit én is: Te csak provokálás céljából tetted fel! És ez az igazi bunkóság! Nem csak az hogy a magyarokat lebunkózod!
És mi a rák az hogy "a magyar daliások"??? Ezt egy mesében olvastad??????
Vagy dilettánsokat akartál írni??? Akkor nagyon elírtad!
Szégyen vagy.
ld: Debrecen, 2013. szeptember 18., szerda (MTI) - Megvert és kifosztott egy debreceni férfit vasárnapra virradó éjjel a szomszédjában lakó három külföldi fiatal - erősítette meg az MTI értesülését a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.
Az MTI információi szerint a három nigériai fiatal azért verte meg az általuk bérelt lakás szomszédságában lakó férfit, mert rájuk szólt, hogy ne dohányozzanak a társasház folyosóján. A férfitől - aki súlyos sérüléseket szenvedett - értéktárgyakat is elvettek. A rendőrség közölte, hogy néhány órán belül előállították az egyik gyanúsítottat, de a társait még keresik. Az ügyben súlyos testi sértés és kifosztás gyanújával indult eljárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!