Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyar fiúk! Ti miért utáljáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar fiúk! Ti miért utáljátok a fekete pasikat? Féltékenyek vagytok?

Figyelt kérdés
Eléggé sok helyen látom, hogy elkezdik fikázni őket a magyar daliások itt ezen az oldalon, pedig szerintem semmi okuk sincs rá.

2013. aug. 28. 18:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
32%
a magyar meg a többi ember meg egy álomvilágba él amit a tvben a filmekben meg a klipekben lát hogy jajj de menők ezek a négerek meg milyen jófejek meg szeretni kell őket így úgy ezt az iskolában is táplálják beléd. az igazság messze van ettől
2013. aug. 28. 18:34
 12/26 anonim ***** válasza:
74%
arra írtam,hogy minden nap tele az oldal feketéző kérdésekkel,és megy a szapulás 1000rel,miközben értelme nem sok van.
2013. aug. 28. 18:35
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
Most, hogy ide került egy menekülttábor, tele van velük a város. :(
2013. aug. 28. 18:36
 14/26 A kérdező kommentje:
Hát, van egójuk az már biztos. Nem mind kedves, de szerintem a magyaro közt is van sok tróger...
2013. aug. 28. 18:39
 15/26 anonim válasza:
75%
Ha kimész éjjel Debrecenbe, akkor minden okod meglesz rá, hogy utáld őket
2013. aug. 28. 18:40
 16/26 anonim ***** válasza:
66%

Én nem fikázom, max fekázom őket.

Viccet félre téve, nem , nincs velük semmi bajom , bizonyára ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más.

Párkapcsolatilag viszont...

Én férfi vagyok, és szerintem naaagyon csúnyák a fekete nők.

Az az aránytalanul vastag, túl vastag ajaktípus, az a nagyon széles orr, a mindenhol feketeség, kivéve a tenyerén és a talpán. Azt hinném, ennyire feketék, hát mindenhol.

De nem.

A mellbimbójuk még annál is feketébb, a puncijuk körül még jobban.

HA valaki azt hinné a keverékek tetszenének, hát nem...

Ellentétben a latinameriaki csajok...azok majdnem szolárium barnák, és europid arcuk is van.

De még az ázsiai nők is tudnak szépek lenni számomra, csak a feketék nem.

De szerencsére mindenki eldöntheti, kivel akar szexelni, és kivel nem.

Emberileg meg, ahogy írtam, semmi bajom velük.

MAx a szememet bántja a nagyon fekete bőrük, de ki lehet bírni.

2013. aug. 28. 18:40
 17/26 anonim ***** válasza:

19-es, azért szerintem vannak irtózatosan gyönyörű, bombázó fekete nők.

Tyra Banks, Halle Berry, Sade Adu... sorolhatnám. De az átlagban tényleg sok a tenyeres-talpas, széles orrú fekete nő.

2013. aug. 28. 19:09
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez igaz 18! Majd ha kis csaj kijön debrecenbe este,és elmegy a menekült tábor felé majd rá jön! És nem kérdezgeti JAJ TE MIÉRT UTÁLJÁTOK ŐKET, Pedig olyan arik jaj jaj jaj!!!!!!
2013. aug. 28. 19:17
 19/26 A kérdező kommentje:
Öhmmm... én egy szóval sem mondtam, hogy szerintem arik, és a menekült táborról pl. nem is tudtam. Csupán kíváncsi voltam mi az ok. Most már kezdem érteni...
2013. aug. 28. 19:32
 20/26 anonim ***** válasza:
15%
a magyar férfiak rasszisták. azért.
2013. aug. 28. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!