Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miért az ilyen lányokat szeretitek?
Van egy csomó lány ismerősöm akik közt vannak nagyon szépek és még sincs barátjuk. Mondjuk nekem sincs pedig mi kedvesek vagyunk, megbízhatóak és barátságosak. A többi lány azok lehet hogy ők is szépek, de nem mindegyik ők viszont parasztok mindenkivel, bunkók, h*lye pi*csa szindrómásak:S Nekik meg van egy tucat barátjuk. Ennyire jobb egy bunkó lánnyal járni mint egy normálissal?!
Vagy az ilyeneket sokkal menőbbnek tartjátok és ezért jártok velük? Ám az a fura, hogy mi lehet hogy szépek vagyunk de mellettük a fiúk szemében mi senkik......
Tudod kedves kérdező bunkók esetében igaz a mondás, hogy zsák a foltját megtalálja. A bunkó srác, rátalál a bunkó csajra.
Meglátásom szerint azonban a magukat normálisnak mondó lányok szinté a bunkó kihaénnem macsókra buknak, mert nem tudják a bunkóságot megkülönböztetni a határozottságtól. Az eredmény a lányok sírnak, hogy nem kellenek a fiúknak, pedig valójában számos fiúnak tetszenek, csak éppen azok pont ti nektek nem kellenek drága hölgyem.
Továbbá abból amit írtál, nekem az jön le, hogy kb akkora az egód, mint egy ház, és maximum, csak kedvesnek és barátságosnak hiszed magad. Gyakorlatilag minden sarkon manapság két nőtípus jön szembe az emberrel, a plázacica, meg a magadfajta egókirálynő, aki hideg, mint a jég, de kedvesnek hiszi magát. A játék igazi vesztesei azok a férfiak, akik hozzám hasonlóan egy tényleg kedves, megértő és SZERÉNY barátnőt szeretnének.
"Nem küldeném el, az nem az én műfajom......"
Ez nincs az arcodra írva. Húgom is sír, hogy nincs normális hapsi a világon, de ha az élete múlna rajta akkor sem mosolyogna rá arra a srácra aki tetszik neki. Továbbá te is kezdeményezhetsz aranyom, egyenlőség van.
Arról pedig ne is beszéljünk, hogy miért szoktak le a normális férfiak a kezdeményezésről. Baromi rossz érzés, amikor normálisan közeledik az ember és alpári stílusú visszautasítás a jutalma az egyébként normálisnak tűnő lánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!