Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti miért az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti miért az ilyen lányokat szeretitek?

Figyelt kérdés

Van egy csomó lány ismerősöm akik közt vannak nagyon szépek és még sincs barátjuk. Mondjuk nekem sincs pedig mi kedvesek vagyunk, megbízhatóak és barátságosak. A többi lány azok lehet hogy ők is szépek, de nem mindegyik ők viszont parasztok mindenkivel, bunkók, h*lye pi*csa szindrómásak:S Nekik meg van egy tucat barátjuk. Ennyire jobb egy bunkó lánnyal járni mint egy normálissal?!

Vagy az ilyeneket sokkal menőbbnek tartjátok és ezért jártok velük? Ám az a fura, hogy mi lehet hogy szépek vagyunk de mellettük a fiúk szemében mi senkik......

2013. aug. 28. 15:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ti is csak a jóképű, bunkó, menő csávókra csorgatjátok a nyálatokat, nekik pedig érthető okból a hasonlóan menő plázacicák kellenek. A normálisabb srácokat, akiknek ti kellenétek, észre se veszitek.
2013. aug. 28. 16:09
 12/26 A kérdező kommentje:
és ezt honnan veszes? ismersz vagy mi? mert azt kétlem............ja és csak úgy mondom egy fiú se jött oda, hogy hello szia tetszel stb. akkor szerinted? vagy mi most már a lányoknak kell leszólítani a fiúkat?
2013. aug. 28. 16:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kedves kérdező bunkók esetében igaz a mondás, hogy zsák a foltját megtalálja. A bunkó srác, rátalál a bunkó csajra.

Meglátásom szerint azonban a magukat normálisnak mondó lányok szinté a bunkó kihaénnem macsókra buknak, mert nem tudják a bunkóságot megkülönböztetni a határozottságtól. Az eredmény a lányok sírnak, hogy nem kellenek a fiúknak, pedig valójában számos fiúnak tetszenek, csak éppen azok pont ti nektek nem kellenek drága hölgyem.

Továbbá abból amit írtál, nekem az jön le, hogy kb akkora az egód, mint egy ház, és maximum, csak kedvesnek és barátságosnak hiszed magad. Gyakorlatilag minden sarkon manapság két nőtípus jön szembe az emberrel, a plázacica, meg a magadfajta egókirálynő, aki hideg, mint a jég, de kedvesnek hiszi magát. A játék igazi vesztesei azok a férfiak, akik hozzám hasonlóan egy tényleg kedves, megértő és SZERÉNY barátnőt szeretnének.

2013. aug. 28. 16:15
 14/26 anonim ***** válasza:
Óóó úgy látom, mire bepötyögtem más is jelezte feléd, hogy mi a baj a gépezetben. :-D
2013. aug. 28. 16:16
 15/26 A kérdező kommentje:
lehet hogy bunkónak tűnik itt de gyáltalán nem vagyok az.......jaj azt kurv*ra bírom amikor a fiúk mondják, hogy ők az áldozatok jesszusom. És ahogy montdam ha tetszek egyáltalán valakinek akkor miért nem jön oda? Nem küldeném el, az nem az én műfajom......
2013. aug. 28. 16:23
 16/26 anonim ***** válasza:

"Nem küldeném el, az nem az én műfajom......"

Ez nincs az arcodra írva. Húgom is sír, hogy nincs normális hapsi a világon, de ha az élete múlna rajta akkor sem mosolyogna rá arra a srácra aki tetszik neki. Továbbá te is kezdeményezhetsz aranyom, egyenlőség van.

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy miért szoktak le a normális férfiak a kezdeményezésről. Baromi rossz érzés, amikor normálisan közeledik az ember és alpári stílusú visszautasítás a jutalma az egyébként normálisnak tűnő lánytól.

2013. aug. 28. 16:28
 17/26 A kérdező kommentje:
ja de nem is szoktam lenni bunkó, úgyhogy még azt sem mondhatnád hogy biztos azért mert bunkó vagyok
2013. aug. 28. 16:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem vagy bunkó, még nem leszel, kedves, szeretetreméltó, és főleg nem leszel SZERÉNY.
2013. aug. 28. 16:34
 19/26 A kérdező kommentje:
mert te aztán tudod hogy milyen vagyok igazából...............
2013. aug. 28. 16:36
 20/26 anonim ***** válasza:
Inkább járok bunkó paraszt lánnyal, mint ilyen 1000. ugyanazt a kérdést feltevő lányokkal, hogy "jaj, mi milyen kedvesek vagyunk, aranyosak, okosak vagyunk, bla bla de önbizalomhiányos, idegesítő, félénk csajszi vagyok belül" Amúgy igen menőbb, mint veletek járni.
2013. aug. 28. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!