Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A füves cigi milyen hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okrwdw kérdése:

A füves cigi milyen hatással lehet a szexre?

Figyelt kérdés

Egyes emberektől hallottam,hogy egész éjszaka csinálták,nem tudtak elmenni.

Másoktól azt hallottam,hogy még felállítani is teljesen reménytelen volt...

Valakinek tapasztalat?

2013. aug. 28. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Letompít. HA még feláll, akkor tovább bírhatod, de esélyes, hogy nem fog menni a szex.
2013. aug. 28. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
van akinek fokozza a szexuális étvágyát.
2013. aug. 28. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam megy tőle sőt a marihuána értágító hatása végett még nagyobb és vastagabb is lesz a farkam !
2013. aug. 28. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:

"marihuána értágító hatása végett még nagyobb és vastagabb is lesz a farkam"

De az agyad annál kissebb, és hülyébb..

Ekkora sületlenséget!

2013. aug. 28. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Peter-Griffin válasza:

"marihuána értágító hatása végett még nagyobb és vastagabb is lesz a farkam"

De az agyad annál kissebb, és hülyébb..

Ekkora sületlenséget!

Olvass utána dolgoknak öcsém mielőtt írsz valamit !!!

Alapvetően értágító hatású. Ennek a következménye a "befüvezést" követően a "vörös szem", ami a kötőhártyában futó kis kapillárisok tágulatának következménye. Fokozza a szívfrekvenciát, valamint csökkenti a vérnyomást is. Azonban az értágító hatása nem minden szerven érvényesül, sőt, az agyon belül egyes területek vérellátása fokozódik, más területeken pedig érszűkület tapasztalható.

Itt részletesen megtalálod leírva a keringési rendszerre kifejtett hatásait, az oldal alján pedig bőséges irodalmi hivatkozást.

[link]

2013. aug. 28. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Én tovább bírtam tőle!
2013. aug. 28. 15:27
 7/8 anonim válasza:

Dale Denton megmondja neked

http://www.youtube.com/watch?v=5yBiyVja1SI

2013. aug. 28. 17:35
 8/8 anonim válasza:
En nem egyszer szexeltem msr a baratommal betepve, es hidd el fantasztikus! Eloszor en is ketelkedtem benne. Akkor a legjobb mikor nincs otthon senki, zene full hangosan szol, es erzed ahogy duborog a lelked is. Kozben meg csak az elojatek megy, de mar ugy erzed hogy egy csonoszor elmentel. Hihetetlenul felfokozza az erzelmeket, az erinteseket. Mar csak attol kepes volt kirazni a hideg hogy megsimitotta a baratom az arcom. A szex meg valami lenyugozo. Ahogy becsukod a szemed, es lassan erzekien,a zene ritmusara hullamzik a testetek osszeerve... Az az erzes leirhatatlan. Velemenyem szerint tele van gyonyorrel. Bar volt mar olyan is hogy elveztuk a szexet,viszont vegig rohogtunk minden kis faszsagon igy eleg hosszu szex lett :D bar az elobbi meglatszik hogy csak a jo holland futol volt :);)
2015. márc. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!