Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18évvel idősebb nős férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18évvel idősebb nős férfiba vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, korához képest nagyon jól néz ki, olyan mint egy 25éves.

A bibi hogy van felesége és két gyereke, nekem szintén van párom.

Sajnos vele a kapcsolatom nem az igazi, hisz táv kapcsolat, nem ad magára el van hízva.

Viszont ez a másik férfi teljesen megbabonázott, nagyon vonzódom hozzá, szinte kívánom őt.Oda vagyok érte nagyon!

Sokat beszélgetünk, hívott már randizni, de még nem feleltem rá konkrétat.

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. aug. 28. 11:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem az ilyet, nem tetszik a párod, nem vonzódsz hozzá, akkor miért vagy még vele ha szerinted jobbat érdemelsz?

A nős férfit meg nem érdekli hogy van felesége,családja..hanem egy majdnem 20évvel fiatalabb nővel akar szexelni.

Ha nem veled csalja majd a feleségét akkor mással.

Azért annyi lehetne benned, hogy nem egy nős férfival kezdesz..

2013. aug. 28. 12:19
 12/24 A kérdező kommentje:
Mivel mindkettőnk nagyon vonzódik a másikhoz ez még jól is kisülhet!Szerintem nem mi lennénk sem az elsők sem az utolsók! Titokban pedig bármi lehet. Nincs le bukás veszély hisz vagyunk mindkettőnk annyira intelligensek. :)
2013. aug. 28. 12:38
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem furdalna a lelkiismeret, hogy éppen valakinek a férjével szexelsz? Hogy valaki várja őt haza?
2013. aug. 28. 12:41
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha csalódni akarsz akkor tedd meg és problémákat akar sz teremeteni magadnak!
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs le bukás veszély hisz vagyunk mindkettőnk annyira intelligensek. :)"

Ez vicc ugye?

16/24 anonim ***** válasza:

Intelligens

??!

Ez tényleg vicc.:)

Néhány szónak tudni kellene a jelentését, mielőtt az ember arra vetemedik, hogy használja is.

2013. aug. 28. 12:44
 17/24 A kérdező kommentje:
Gondolom hogyha a feleségével minden klappolna nem másnál keresné a szeretet, a szexet, a boldogságot, nem mástól várná hogy megértse őt, hogy tudjanak jókat beszélgetni nevetni és egyebek!
2013. aug. 28. 12:50
 18/24 anonim ***** válasza:

Már eleve az a gáz, hogy belemész egy ilyen "kapcsolatba", ha mellette van felesége, és gyereke.

Gusztustalan vagy.

2013. aug. 28. 13:23
 19/24 anonim ***** válasza:

"Nincs le bukás veszély hisz vagyunk mindkettőnk annyira intelligensek. :)"

Zseniális! :)))) Reméljük a párod, vagy a család mielőbb lerúgja az intelligens fejedet a nyakadról, kedves kérdező.

2013. aug. 28. 14:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezekszerint a korosztályodból nem kellesz senkinek, csak a kiégett nõs embereknek!:):)
2013. aug. 28. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!