Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18évvel idősebb nős férfiba vagyok szerelmes?
Van egy pasi, korához képest nagyon jól néz ki, olyan mint egy 25éves.
A bibi hogy van felesége és két gyereke, nekem szintén van párom.
Sajnos vele a kapcsolatom nem az igazi, hisz táv kapcsolat, nem ad magára el van hízva.
Viszont ez a másik férfi teljesen megbabonázott, nagyon vonzódom hozzá, szinte kívánom őt.Oda vagyok érte nagyon!
Sokat beszélgetünk, hívott már randizni, de még nem feleltem rá konkrétat.
Ti mit tennétek a helyemben?
Sose értettem az ilyet, nem tetszik a párod, nem vonzódsz hozzá, akkor miért vagy még vele ha szerinted jobbat érdemelsz?
A nős férfit meg nem érdekli hogy van felesége,családja..hanem egy majdnem 20évvel fiatalabb nővel akar szexelni.
Ha nem veled csalja majd a feleségét akkor mással.
Azért annyi lehetne benned, hogy nem egy nős férfival kezdesz..
"Nincs le bukás veszély hisz vagyunk mindkettőnk annyira intelligensek. :)"
Ez vicc ugye?
Intelligens
??!
Ez tényleg vicc.:)
Néhány szónak tudni kellene a jelentését, mielőtt az ember arra vetemedik, hogy használja is.
Már eleve az a gáz, hogy belemész egy ilyen "kapcsolatba", ha mellette van felesége, és gyereke.
Gusztustalan vagy.
"Nincs le bukás veszély hisz vagyunk mindkettőnk annyira intelligensek. :)"
Zseniális! :)))) Reméljük a párod, vagy a család mielőbb lerúgja az intelligens fejedet a nyakadról, kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!