Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy fiú aki nagyon belém szeretett, csajokkal gondoltuk atverjük l, amikor elmentem a randira velem jött pár srác hogy megverik de. Help?
Figyelt kérdés
Nem tudták megverni 3-man!!!! Ez nekem nagyon imponáló még a szüleink ismerik egymást és ott ahogy beszélgetett meg a kisugárzása nagyon megtetszett ( meg jól is néz ki nagyon) és most tényleg tetszik viszont le sem szart mert hogy nyilvánosan a nagyija halála után megalaztuk, viszont találkozni akarok vele meg stb... ;) viszont le sem szart meg hogy hagyjam békén és hogy egy életre meggyulolt!!! De én meg szeretném ismerni! Mit mondják neki?
16/l 17/f
2013. aug. 28. 00:09
1/40 anonim válasza:
Menjél te a fenébe, a helyedben is szégyellem magam, nőként írom, hogy rohadtul megérdemelnéd, hogy téged is megverjenek és megalázzanak!
3/40 anonim válasza:
Én a srác helyében nem, hogy csak lesz rnánalk, de téged vernélek meg, mert megérdemled. ;)
6/40 anonim válasza:
Tuti, h kamukérdés... :)
Ennyire senki sem gyökér.
8/40 anonim válasza:
"hogy megverik"
O.o
És te ezek után nyomulnál?
Ehhez pofa kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!