Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőcsábásznak mondott férfi meg tud változni?
21 éves lány vagyok, régóta ismerek látásból egy férfit, tulajdonosa az egyik boltnak ahová járok vásárolni.
Nem rég találkoztunk a benzin kúton és nagyon intelligens kedves volt ott velem, azóta folyamatosan kerülgettük egymást, azaz állandóan összefutottunk de semmi konkrét.
Sokszor itt megy el a boltjába előttem, tegnap is megállt és ma is.
Beszélgettünk, megtörtént a telefon szám csere, bókolgatott randizni hívott, de legfőbb dolog hogy kétszer is megpuszilta a kezem.
Nem mondom hogy nem esett jól, mert fantasztikus érzés volt, hisz jóképű nagyon.
39éves ugyan de kinéz 30nak simán.
Ad magára, igényes helyes.
Volt neki felesége, legalábbis azt mondta elváltak és hamarosan el fog költözni tőlük.Nagyon szépen csengett az egész mondata, szeretnék is elmenni vele randizni, jól éreztem magam a társaságában.
Ahogy tudom a feleségével kihűlt a kapcsolatuk, és szerinte nem is neki kellett volna gyereket csinálni.
Azt is mondta hogy számára fontos hogy egy nő házias, rendszerető, szép nő legyen, tudjanak beszélgetni.Legyen jó a szex ezt is hozzá tette persze!Szerintetek akarhat tőlem többet mint szex? Én nem egy strigula akarok lenni, többre tartom magam annál hogy kihasználjanak. Lehet naiv vagyok mert sokat gondolok rá de még sem szeretnék csalódni!
#3 vagyok.
Figyelj, nekem félévig udvarolt egy nős pasi (nem tudtam, hogy nős, mivel nem ide valósi), mire rájöttem, hogy mi a szitu. Nem csak a szexre kell nekik a nő. Fontos, hogy szórakoztató legyen, megértő, vidám, fel tudjon töltődni melletted. Mindent megkapjon tőled, amit otthon nem. De hidd el, az esetek 99%-ában nem hagyják ott az asszonyt! Az az egy % kivétel meg erősíti a szabályt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!