Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőcsábásznak mondott férfi meg tud változni?
21 éves lány vagyok, régóta ismerek látásból egy férfit, tulajdonosa az egyik boltnak ahová járok vásárolni.
Nem rég találkoztunk a benzin kúton és nagyon intelligens kedves volt ott velem, azóta folyamatosan kerülgettük egymást, azaz állandóan összefutottunk de semmi konkrét.
Sokszor itt megy el a boltjába előttem, tegnap is megállt és ma is.
Beszélgettünk, megtörtént a telefon szám csere, bókolgatott randizni hívott, de legfőbb dolog hogy kétszer is megpuszilta a kezem.
Nem mondom hogy nem esett jól, mert fantasztikus érzés volt, hisz jóképű nagyon.
39éves ugyan de kinéz 30nak simán.
Ad magára, igényes helyes.
Volt neki felesége, legalábbis azt mondta elváltak és hamarosan el fog költözni tőlük.Nagyon szépen csengett az egész mondata, szeretnék is elmenni vele randizni, jól éreztem magam a társaságában.
Ahogy tudom a feleségével kihűlt a kapcsolatuk, és szerinte nem is neki kellett volna gyereket csinálni.
Azt is mondta hogy számára fontos hogy egy nő házias, rendszerető, szép nő legyen, tudjanak beszélgetni.Legyen jó a szex ezt is hozzá tette persze!Szerintetek akarhat tőlem többet mint szex? Én nem egy strigula akarok lenni, többre tartom magam annál hogy kihasználjanak. Lehet naiv vagyok mert sokat gondolok rá de még sem szeretnék csalódni!
Elsővel teljesen egyetértek.:D
Maximum naivságod sikerül ágybacsalogatni, majd tovább áll.
Jajajajaj! Ez egy igazi kamu szöveg. Elköltözik, persze! Majd akkor, ha az asszony kirúgja! De magától biztos nem fog, hülye lenne. Otthon megvan neki a biztonság, ráadásul ha gyerek is van, akkor az egy olyan húzóerő, aminek még az ilyen jellemtelen emberek sem tudnak ellenállni.
Téged viszont ki fog használni, erre mérget vehetsz. Már ha hagyod magad.
Hidd el, tapasztalatból beszélek, nem szabad bedőlni neki. Ígérni fog fűt-fát, komolyan, a csillagokat is lehozza majd neked, szóban! Nem szabad elhinni!
Ügyesek ám ezek, és hát elég fiatalka vagy hozzá képest, szóval, halvány az esély rá, szóval inkább nem.
Nem mondanám azt hogy nincs olyan aki megváltozna mert előbb vagy utóbb megváltozhat.
Mondhatnám én is hogy elég jól ismerem az embereket és húúdenagy tapasztalattal bírok, DE! nem minden ember egyforma.
De ahhoz igencsak különlegesnek kell lennie a lánynak hogy megfogja.
Bocsi! Nem olvastam végig csak az elejét.
A házas és a feleség dolog kimaradt!
Visszavonom! Az ő esetében Nem lesz változás! :)
Bocsi.
Kicsit elszomorodtam!
Ha nem érdeklem miért jár ennyire a nyomomban? Nem hiszem hogy egy d*gás ilyen sokat érne velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!