Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális így?
Figyelt kérdés
Most ezt lehet h furán, vagy hülyén fogalmazom meg, de az életem olyan mint a mesékbe. Most nem arra gondolok, hogy mindenem megvan pénz, siker, szerelem stb.. hanem a legtöbb szerelmes könyv film, rengeteg olyan mint az én életem, van h konkrétan a "story"-mat irják le benne, és nem egyszer előfordul. Tudom, hogy a filmek meg a könyvek a valóságból szedik az ötletet részben, de akkor miért mondják hogy "ilyen csak a filmekben van", mikor velem tényleg megtörténnek dolgok. Oké a Happy End még nem jött el, és ki tudja, lehet, hogy nem is fog, de az alaptörténet, olyan mint egy film.. egy nagyon szép film. Veletek is így van?2013. aug. 27. 22:07
1/9 anonim válasza:
Nagyon szeretném, ha az életem olyan lenne mint egy film.. én néha arról ábràndozom, hogy csoda történik velem.. nem csak párkapcsolat terén.. de jelenleg elég kilátástalan.. szóval szerintem örülj, hogy a tied ilyen fordulatos ^^
2/9 anonim válasza:
Én csak reménykedni tudok ilyesmiben, hogy velem is egyszer megtörténik egy "love story", de egyenlőre ilyen Z-kateóriás bukott nős keserű filmdrámákat élek meg..
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, örülök, mert nagyon jó, csak a boldog befejezés hol marad.. :(
2013. aug. 27. 22:16
5/9 A kérdező kommentje:
az én életem nevezhető love storynak.. de félek hogy most lett vége, és nem lett vidám vagy boldog befejezés, csak fájdalom.. Sokszor mondtam h vége, már tényleg vége..de eddig nem volt, félek h most már tényleg vége van ennek :(
2013. aug. 27. 22:26
6/9 anonim válasza:
Oh, most egy pillanatra ne filmben gondolkozz! Ha eddig jó volt, és most úgy érzed, hogy nem az, akkor mostmár tényleg csak jobb lesz! :)de mindenki maga írja az életét!
7/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy jobb lesz.. miért lenne jobb??
2013. aug. 29. 20:44
8/9 anonim válasza:
azért mondja csak, hogy ne legyél ilyen szomorú
semmi garancia arra, hogy jobb lesz
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nagyon aranyos.. :) Tudom h nincs rá garancia, már nem is reménykedem benne. Szép volt jó volt..de ennyi.. vége van.
2013. aug. 29. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!