Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda lánynak is lehet barátja?
Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok (13) de nagyon rondának érzem magam és szerintem soha nem lesz senkim. :( Van rajtam kb. 10-15 kb. felesleg és az arcom sem valami szép. Mikor ránézek egy szép lányra elmegy minden önbizalmam mert tudom, hogy neki 1000x-szer több esélye van párt találni :/2013. aug. 27. 19:02
21/22 anonim válasza:
elegendő pia és minden lány szép, tapasztalatból beszélek, részegen olyan nőkkel is összejöttem, h reggel le estem az ágyról az ijedségtől h ki a faszommal voltam :))
22/22 anonim válasza:
Én 20L vagyok soha nem volt senkim nagy esély már nem is lesz rá! Plusz 5 éve szerelmes vagyok egy tuti jó pasiba aki 100szor helyesebb mint én, tisztában vagyok azzal, hogy soha a büdös életben nem lehet nála esélyem, próbálom ezt elfogadni, de az illetőt nem tudom elfelejteni, sajnos, és 5 éven át csak szenvedek...Világ életemben a külsőmmel szenvedtem, súly problémáim mindig is voltak, a bőröm állandóan pattanásos, próbáltam már mindent de semmi sem segít, sminkeléssel próbálom eltakarni az arcomat...iskolában állandóan csak csúfoltak meg kiközösítettek. Bevallom, hogy tényleg szánalmas egy személy vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!