Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogy egy 12 éves lánynak van egy 15 éves barátja?

Figyelt kérdés
Mielött lek@rváznátok meg ilyesmi, elmondom hogy nem feküdtem le vele, 3 napig jártunk utána már költöztek is el pestre szóval ritkán tudunk találkozni, csak kíváncsi vagyok hogy a szülők mennyire örülnének neki ha a 12 éves lányuknak lenne egy 15 éves barátjuk. Az anyukámnak elmondtam , őt nem zavarta azt mondta hogy örül neki hogy elmondtam.

2013. aug. 2. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem korai a pasizás 12 évesen
2013. aug. 2. 16:12
 2/9 A kérdező kommentje:
értem.
2013. aug. 2. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha csóknál több nincs köztük, akkor oké, csak nem tudják megállni, hogy több legyen és ez baj!
2013. aug. 2. 16:14
 4/9 A kérdező kommentje:
mi megtudtuk... vagyis cska csókolóztunk és kimentünk sétálni ... de több nem volt.
2013. aug. 2. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem ha csak csókolóztok, úgy még elfogadható, csak az a kérdés, hogy szeret-e annyira a srác, hogy vár rád minimum 2 évet, vagy keres mást?
2013. aug. 2. 16:23
 6/9 A kérdező kommentje:
már nem járunk. egyébként nem tudom.
2013. aug. 2. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok, a barátom meg 17....szerintem nem gáz.én csak attól félek, hogy majd egy idő után vágyni fog a szexre......de ez nálatok szerintem még nem gond
2013. aug. 3. 12:13
 8/9 anonim válasza:
Nem nagy baj én 12 éves fiú vagyok és 14 a barátnőm! engem nem zavar! Ha téged se akkor nincs baj!
2013. aug. 22. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző grat :) De egy kicsit más a helyzet ha a lány a fiatalabb. De ha a fiú szeret tud rád várni. Bár ha ő 15 éves én biztos nem áldoznák egy lányra több évet úgy hogy lehet ő később lepattint.
2013. aug. 23. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!