Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnám felhívni magamra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám felhívni magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik nekem.Párszor láttuk egymást amikor bulizni voltam de valahogy sose jön össze mert vagy valaki mással táncolok vagy ő megy el.Mivel tudnám elérni hogy végre :) történjen valami?:D
2009. okt. 31. 00:40
 1/4 anonim ***** válasza:
úgy h odamész hozzá
2009. okt. 31. 00:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyogj rá!:) Nincs annál hatásosabb módszer!:) Sokan tanácsolják ilyenkor, hogy menj oda és beszélgess vele, de nem tudom.. Van aki megcsinálja, én nem merném. :D(Te persze nyugodtan, én hatalmas nyuszi vagyok :D) Viszont ha vannak olyan haverjai akivel gyakran látod őket, hozzájuk odamehetnél. Biztosan odamenne hozzájuk, és ha a haveroknál bevágódtál tuti siker!:D Remélem tudtam segíteni.:) Sok siker!:)
2009. okt. 31. 00:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól is függ hány éves és, hogy te hány éves vagy. vedd fel msn-re.
2009. okt. 31. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:
én 16 és ő 19
2009. okt. 31. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!