Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan férfit, aki igazán szenvedélyes?
Ezt elsőre senkiről sem tudhatod hogy ilyen ember e. Valahol mindenki találhat ilyet de senkinek sem könnyű.
Folytasd a keresgélést.
Én sokszor csináltam ezt a legutóbbi barátnőmmel, meg durvábbakat is, ha akarod privátban elmesélem...
Van az a típus, aki ezt alapnak veszi, de nem vagyunk szerintem valami sokan.
3. vagyok megint, azt hozzá tenném még, hogy érdekes, hogy egyébként egy nyugodt, lassabb mozgású ember vagyok, akiből nem átsz ki ilyesmit.
De ha a szerelmi életemben vagyok, teljesen máskép viselkedem, és a szex... az még inkább elképzelhetetlen annak, aki nem ismeri ezt az oldalam.
Szóval szerintem ez azt jelenti, hogy nem lehet azt hinni, hogy ha valaki az élet egyik területén valamilyen, a többin is olyan lesz.
Hát, a kérdésben nincs az, mik az előnyei, és mik a hátrányai...
De tényleg kevesen vagyunk, a legtöbben vagy csinálnak ilyesmit, de nem úgy, olyan hévvel, mint mi. Vagy még hajlandóság sincs bennük rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!