Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk, mi volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk, mi volt a legnagyobb fájdalom amit magatoknak okoztatok intim tájékon? Direkt vagy véletlen?

Figyelt kérdés
Csak azért mert most vágtam erős paprikát és elmentem pisilni,nem kellemes...Érdekelne még pár ilyen sztori.
2009. okt. 30. 22:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

egyszer régen a puncim ütöttem be a bicikli vázába..

fu de rossz volt..

2009. nov. 3. 11:20
 22/25 anonim ***** válasza:
A Tisza parton, építettek iszapból csúszdát, csúsztam le és valahogy alám került a lábam, és a nunimat találta el a sarkam... Na az aztán fájt.
2009. nov. 3. 12:34
 23/25 anonim ***** válasza:
1 x túl gyorsan akartam betenni a barátnömbe a péniszem és megszakadta bőr.Jó pár zsepit öszze véreztem és még a szexhez se volt sok kedvem.
2009. nov. 3. 12:51
 24/25 anonim ***** válasza:

mindenhol cipzáros szoknya...bugyi nélkül...durván becsipte...meglepiből félórás jegelés lett...

(ismerősék szex közben...csaj ugy megijedt valamitől,összeragadtak...doki szedte szét őket...)

2009. nov. 3. 15:18
 25/25 A kérdező kommentje:

15:18 Jesszum soha olyat mint az ismerősödéknek !

Köszi mindenkinek a sztorikat,mindenkit + oltam

2009. nov. 4. 05:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!