Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk, mi volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk, mi volt a legnagyobb fájdalom amit magatoknak okoztatok intim tájékon? Direkt vagy véletlen?

Figyelt kérdés
Csak azért mert most vágtam erős paprikát és elmentem pisilni,nem kellemes...Érdekelne még pár ilyen sztori.
2009. okt. 30. 22:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Kapus voltam, a gyerek meg szerintem élete bikáját rúgta....

Egyszer pedig bringázás közben próbáltam leugratni egy extramagas járdáról, mikor ráestem a vázra

2009. okt. 30. 23:18
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

Én foci közben csináltam egy átlépős cselt hát a gyerek nem pont úgy rúgott oda hogy a labdát a tökömbe tolja. Azóta nem átlépőzöm.

:D

2009. okt. 30. 23:29
 13/25 anonim ***** válasza:
56%
Gimnázium, tornaterem - röplabdával ment a foci és kb. 2-3 méterről arcon rúgtak vele - kellett egy kis idő mire észhez tértem.
2009. okt. 30. 23:37
 14/25 A kérdező kommentje:
23:37: - Az arcod annyira nem intim :D
2009. okt. 30. 23:46
 15/25 anonim ***** válasza:
70%
Mostanság történt... kimentem terepezni motorral csak nem vettem észre h túl messze elmentem és már sötét volt mire lassan kiértem volna. Ezzel a kis semmi lámpával nem vettem észre egy cseszettül nagy gödröt... beleszáltam ugy 60 körül. Hát mondanom sem kell ugy odavertem a a betyárkörtét h azthittem belehalt az öcskösöm és még a fogam is beb*sztam a kormányba.
2009. okt. 30. 23:46
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
Erőspaprika vágás után felhelyeztem egy tampont...
2009. okt. 30. 23:55
 17/25 anonim ***** válasza:
71%
Miközben átmentem (majdnem) egy pincsin (Vagy valami hasonlón) ráestem a vázra... (Amúgy csak a farkán mentem át és a gazda volt a hibás...
2009. okt. 31. 00:17
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
birkózás közben éppen fordítanám át, és ugranék rá, de a térde útban volt...
2009. okt. 31. 10:31
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
a tükör előtt lévő fióknál történt.a tükörben néztem a hajam a legfelső fiók ki volt húzva pont úgy hogy belelógott a farkam.megfeledkeztem magamról és izomból betoltam a fiókot
2009. okt. 31. 18:08
 20/25 anonim válasza:
82%
A barátnőm ült én áltam mögötte és nyújtott és ökölbeszorított kézzel hátrafordult és nagyon betalált :S:D
2009. nov. 1. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!