Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, mi volt a legnagyobb fájdalom amit magatoknak okoztatok intim tájékon? Direkt vagy véletlen?
Figyelt kérdés
Csak azért mert most vágtam erős paprikát és elmentem pisilni,nem kellemes...Érdekelne még pár ilyen sztori.2009. okt. 30. 22:22
11/25 anonim válasza:
Kapus voltam, a gyerek meg szerintem élete bikáját rúgta....
Egyszer pedig bringázás közben próbáltam leugratni egy extramagas járdáról, mikor ráestem a vázra
12/25 anonim válasza:
Én foci közben csináltam egy átlépős cselt hát a gyerek nem pont úgy rúgott oda hogy a labdát a tökömbe tolja. Azóta nem átlépőzöm.
:D
13/25 anonim válasza:
Gimnázium, tornaterem - röplabdával ment a foci és kb. 2-3 méterről arcon rúgtak vele - kellett egy kis idő mire észhez tértem.
14/25 A kérdező kommentje:
23:37: - Az arcod annyira nem intim :D
2009. okt. 30. 23:46
15/25 anonim válasza:
Mostanság történt... kimentem terepezni motorral csak nem vettem észre h túl messze elmentem és már sötét volt mire lassan kiértem volna. Ezzel a kis semmi lámpával nem vettem észre egy cseszettül nagy gödröt... beleszáltam ugy 60 körül. Hát mondanom sem kell ugy odavertem a a betyárkörtét h azthittem belehalt az öcskösöm és még a fogam is beb*sztam a kormányba.
16/25 anonim válasza:
Erőspaprika vágás után felhelyeztem egy tampont...
17/25 anonim válasza:
Miközben átmentem (majdnem) egy pincsin (Vagy valami hasonlón) ráestem a vázra... (Amúgy csak a farkán mentem át és a gazda volt a hibás...
18/25 anonim válasza:
birkózás közben éppen fordítanám át, és ugranék rá, de a térde útban volt...
19/25 anonim válasza:
a tükör előtt lévő fióknál történt.a tükörben néztem a hajam a legfelső fiók ki volt húzva pont úgy hogy belelógott a farkam.megfeledkeztem magamról és izomból betoltam a fiókot
20/25 anonim válasza:
A barátnőm ült én áltam mögötte és nyújtott és ökölbeszorított kézzel hátrafordult és nagyon betalált :S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!