Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy van képe valakinek azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van képe valakinek azt mondani a másikra, hogy csúnya?

Figyelt kérdés

Most nem rólam van szó, hanem itt sokszor olvasom, hogy sok a csúnya pasi/csaj és hozzá csak olyanok közelednek.

Amikor nincs olyan, aki mindenki számára taszító lenne, így ez egy sértés.

A megfelelő az lenne, hogy aki nem tetszik, vagy aki nem az esetem.

2013. aug. 25. 17:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vonzó nőnek tartanak, pedig nem vagyok egy topmodell. Soha nem mondtam senkire sem azt, hogy csúnya. Ez az egész annyira relatív. Mindenkiben van valami érdekes, valami vonzó. Van, akinek a mosolya, esetleg a tekintete, ahogy beszél, amit mondd... Nem a külső határozza meg a vonzóságot, hanem a szemek és a kisugárzás. Nekem azok az emberek eleve szépek, akik sokat és őszintén nevetnek, illetve nem mesterkéltek. Csúnya embert még nem láttam.
2013. aug. 25. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Én elég sokszor hallom, hogy csúnya srác vagyok de nem igazán veszem magamra.. Olyan emberrel akinél a külsőm ennyire megbélyegez nem is akarok foglalkozni, de hát ugyebár sajnos abban a korban élünk, ahol a test számít s nem a lélek:)

Nekem vannak helyes és kevésbé helyes barátaim is és már érett vagyok olyan szinten, hogy képes legyek látni az emberekben a szépséget, ha a külsejük kevésbé előnyös akkor is.. Na persze nem azt mondom, hogy magam el tudom fogadni, de nem sok mindent tudok tenni a csúnya fejem ellen viszont a hiszti se oldaná meg a problémát:)

2013. aug. 25. 17:58
 13/18 A kérdező kommentje:

11es, én is ezt mondom lényegében, hogy nincs csúnya ember, és sértés valakinek azt mondani.

A nem vagy az esetem sokkal korrektebb.

2013. aug. 25. 18:09
 14/18 A kérdező kommentje:
12es, biztos vagyok benne, hogy van benned is valami vonzó.
2013. aug. 25. 18:11
 15/18 anonim ***** válasza:

"7es, le merném fogadni, hogy nem ezen buksz el a párkeresésben..."

Pedig ezen bukok el. Az esetek nagy részében egyértelműen kiderült, a maradéknál csak sejtettem.

2013. aug. 25. 18:33
 16/18 A kérdező kommentje:
15ös, talán olyanoknál kéne próbálkozni, akik jobban a belső értékekre mennek, nem?
2013. aug. 25. 18:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Olyan lányok nincsenek.
2013. aug. 25. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:

14

hát, egész jó alakom van:D

de a fejem akkor is visszataszító :DDD

2013. aug. 25. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!