Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van képe valakinek azt mondani a másikra, hogy csúnya?
Most nem rólam van szó, hanem itt sokszor olvasom, hogy sok a csúnya pasi/csaj és hozzá csak olyanok közelednek.
Amikor nincs olyan, aki mindenki számára taszító lenne, így ez egy sértés.
A megfelelő az lenne, hogy aki nem tetszik, vagy aki nem az esetem.
Én elég sokszor hallom, hogy csúnya srác vagyok de nem igazán veszem magamra.. Olyan emberrel akinél a külsőm ennyire megbélyegez nem is akarok foglalkozni, de hát ugyebár sajnos abban a korban élünk, ahol a test számít s nem a lélek:)
Nekem vannak helyes és kevésbé helyes barátaim is és már érett vagyok olyan szinten, hogy képes legyek látni az emberekben a szépséget, ha a külsejük kevésbé előnyös akkor is.. Na persze nem azt mondom, hogy magam el tudom fogadni, de nem sok mindent tudok tenni a csúnya fejem ellen viszont a hiszti se oldaná meg a problémát:)
11es, én is ezt mondom lényegében, hogy nincs csúnya ember, és sértés valakinek azt mondani.
A nem vagy az esetem sokkal korrektebb.
"7es, le merném fogadni, hogy nem ezen buksz el a párkeresésben..."
Pedig ezen bukok el. Az esetek nagy részében egyértelműen kiderült, a maradéknál csak sejtettem.
14
hát, egész jó alakom van:D
de a fejem akkor is visszataszító :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!