Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? Nem érzek semmit se! 17/F
Figyelt kérdés
13/14 éves koromban kövér voltam,és meg kellett tanulnom elfojtanom az érzéseimet,mert az jobb volt mintha elutasítanak(mert abból volt bőven).És most viszont úgy érzem hogy nem tudok senkit se szeretni.Menjek pszichodokihoz?Vagy mit csináljak?2009. okt. 30. 16:03
1/5 anonim 

válasza:

Idő kell, hogy abbahagyd az érzelmek elfojtását. Tapasztalat, ugyanez volt velem is.
2/5 anonim 

válasza:

Ebben a fajta közösségben ami az általános és középsulikban van... hát nem tudom... én azt hiszem nem nézek ki rosszul (sőt)... és mégis... pontosan ugyanezt élem át, lassan 17 leszek és akármi történjék nem érzek szomorúságot, bár néha szánalmasnak találok embereket akik most próbálnak barátkozni meg társat keresni és miután pofára estek az én vállamon sírják ki magukat...
3/5 anonim 

válasza:

Sztem az idő sok mindent megold...és ha lehet hogy nemsokára jön egy lány aki iránt érezni fogsz valamit:)az érzelmekre nem lehet ráparancsolni hogy csak úgy jöjjenek...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Tudom hogy nem lehet megparancsolni nekik hogy jöjjenek,de van egy lány aki szép,és nagyon kedves velem természetesen én is vele.Sokat beszélgetünk,és van egy barátom aki azt mondta hogy csodálkozik hogy még nem járok a lánnyal.És ez elgondolkoztatott.Már több mint fél éve ismerem a leányzót.
Na de mindegy,Köszönöm szépen a válaszokat!!!!
2009. okt. 30. 18:33
5/5 anonim 

válasza:

Én a helyedben örülnék,hogy végre van egy lány,akinek tetszem és kedves velem meg minden. Próbálj esélyt adni kettőtöknek,és ki tudja,lehet,hogy idő közben beleszeretsz! :)Nem kell rögtön persze arra gondolni,hogy vajon lesz e belőle valami,meg hogy húú tényleg járni kéne ilyesmi.Engedd,hogy alakuljanak a dolgok és lény nyitott. Hidd el,nincs olyan hogy valaki nem képes szeretni ,csak nem akárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!